Hearts of Fire
%
44

Hearts of Fire

Bekijk de trailer

Kijk Hearts of Fire

Moeite met waar je nou Hearts of Fire moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

A reclusive musician, once a huge rock star, takes a young female protegee. While on a tour she meets a younger, more popular rocker and switches her loyalties.

Regisseur en acteurs

 • Richard Marquand portait

  Richard Marquand

  Director

 • Bob Dylan portait

  Bob Dylan

  Billy Parker

 • Fiona Flanagan portrait

  Fiona Flanagan

  Molly McGuire

 • Rupert Everett portait

  Rupert Everett

  James Colt

 • Julian Glover portait

  Julian Glover

  Alfred

 • Suzanne Bertish portait

  Suzanne Bertish

  Anne Ashton

 • Susannah Hoffmann portrait

  Susannah Hoffmann

  Blind Woman

 • Larry Lamb portait

  Larry Lamb

  Jack Rosner

 • Maury Chaykin portait

  Maury Chaykin

  Charlie Kelso

 • Lesleh Donaldson portait

  Lesleh Donaldson

  Penny

 • Jeremy Ratchford portait

  Jeremy Ratchford

  Jimbo

 • Mark Rylance portait

  Mark Rylance

  Fizz

Trailers

Hearts of Fire

Wil je Hearts of Fire kijken? De movie van Richard Marquand uit 1987 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Hearts of Fire op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Hearts of Fire met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Hearts of Fire downloaden

Het downloaden van Hearts of Fire is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Hearts of Fire ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Hearts of Fire streamen

Het streamen van Hearts of Fire heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Hearts of Fire online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Hearts of Fire kijkt. Ideaal!

Hearts of Fire torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Hearts of Fire. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Hearts of Fire trailer

Bekijk eerst even de trailer van Hearts of Fire voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.