Heat and Dust
%
67

Heat and Dust

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Heat and Dust

Moeite met waar je nou Heat and Dust moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Heat and Dust

Samenvatting

James Ivory's grootse epos over een vrouw die zichzelf ontdekt en haar verleden ontrafelt, zit vol weelderige, zintuiglijke beelden van India. Anne (Julie Christie) gaat op zoek naar antwoorden op het mysterie van lang geleden: haar tante Olivia (Greta Scacchi) had een affaire met een Indiase prins (Shashi Kapoor). Wanneer Anne zich onderdompelt in de overweldigende Indiase cultuur, komt ze erachter dat het verleden ook de sleutel is tot haar eigen toekomst.  Het scenario van Ruth Prawer Jhabvala is een bewerking van haar eigen roman, en schakelt soepel tussen twee generaties. Richard Robbins levert de pakkende soundtrack. De film leverde het Merchant Ivory-team negen BAFTA-nominaties op en dong mee naar een Gouden Palm in Cannes.

Regisseur en acteurs

 • James Ivory portait

  James Ivory

  Director

 • Greta Scacchi portait

  Greta Scacchi

  Olivia

 • Christopher Cazenove portait

  Christopher Cazenove

  Douglas Rivers

 • Julian Glover portait

  Julian Glover

  Crawford

 • Susan Fleetwood portait

  Susan Fleetwood

  Mrs. Crawford

 • Patrick Godfrey portait

  Patrick Godfrey

  Saunders

 • Jennifer Kendal portait

  Jennifer Kendal

  Mrs. Saunders

 • Shashi Kapoor portait

  Shashi Kapoor

  The Nawab

 • Madhur Jaffrey portait

  Madhur Jaffrey

  Begum Mussarat Jahan

 • Nickolas Grace portait

  Nickolas Grace

  Harry Hamilton-Paul

 • Barry Foster portait

  Barry Foster

  Major Minnies

 • Julie Christie portait

  Julie Christie

  Anne

 • Zakir Hussain portait

  Zakir Hussain

  Inder Lal

Trailers

Heat and Dust

Veel gehoord over Heat and Dust en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Heat and Dust heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Heat and Dust streamen

Wil je Heat and Dust, de movie met Greta Scacchi, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Heat and Dust zelfs gratis kijken.

Heat and Dust downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Heat and Dust ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Heat and Dust er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Heat and Dust torrent

Op zoek naar een torrent van Heat and Dust? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Heat and Dust te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Heat and Dust trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Heat and Dust. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.