Heaven
%
71

Heaven

Nu kijken

Kijk Heaven

Moeite met waar je nou Heaven moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Heaven

Samenvatting

Turijn. Vier onschuldige mensen komen om het leven bij een bomaanslag. De Engelse lerares Philippa (Blanchett) wordt gearresteerd en bekent. Haar doelwit was een drugdealer die haar echtgenoot heeft vermoord en veel van haar leerlingen verslaafd heeft gemaakt. Wanneer ze hoort dat er onschuldige slachtoffers zijn knapt er iets in haar. De politie probeert haar te laten bekennen dat ze een terrorist is met politieke motieven. Hulp komt uit onverwachte hoek: de jonge agent Filippo (Ribisi) wordt verliefd op Philippa. Hij komt met een plan dat haar d'r vrijheid teruggeeft, zelfs als het hem zijn carrière kost. Of erger.

Heaven

Wil je Heaven kijken? De movie vanuit 2002 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Heaven op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Heaven met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Heaven downloaden

Het downloaden van Heaven is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Heaven ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Heaven streamen

Het streamen van Heaven heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Heaven online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Heaven kijkt. Ideaal!

Heaven torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Heaven. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Heaven trailer

Bekijk eerst even de trailer van Heaven voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.