Heaven
%
71

Heaven

Nu kijken

Kijk Heaven

Moeite met waar je nou Heaven moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Heaven

Samenvatting

Turijn. Vier onschuldige mensen komen om het leven bij een bomaanslag. De Engelse lerares Philippa (Blanchett) wordt gearresteerd en bekent. Haar doelwit was een drugdealer die haar echtgenoot heeft vermoord en veel van haar leerlingen verslaafd heeft gemaakt. Wanneer ze hoort dat er onschuldige slachtoffers zijn knapt er iets in haar. De politie probeert haar te laten bekennen dat ze een terrorist is met politieke motieven. Hulp komt uit onverwachte hoek: de jonge agent Filippo (Ribisi) wordt verliefd op Philippa. Hij komt met een plan dat haar d'r vrijheid teruggeeft, zelfs als het hem zijn carrière kost. Of erger.

Heaven

Zin om Heaven lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Heaven te bekijken voor je op een rijtje.

Heaven downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Heaven downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Heaven. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Heaven er ook in SD heel goed uit.

Heaven streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Heaven net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Heaven hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Heaven helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Heaven torrent

Denk je dat je om Heaven te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Heaven trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Heaven de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.