Heaven
%
55

Heaven

Kijk Heaven

Moeite met waar je nou Heaven moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

This playful video from famed director and photographer Tracey Moffatt turns the tables on traditional representations of desire to examine the power of the female gaze in the objectification of men’s bodies. HEAVEN begins with surreptitiously taped documentary footage of brawny surfers changing in and out of bathing and wet-suits. While the soundtrack switches between the ocean surf and male chanting, Moffatt moves closer to alternately flirt with and tease her subjects, who respond with a combination of preening and macho reticence.

Heaven

Wil je Heaven kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 1997 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Heaven streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Heaven niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Heaven zelfs gratis bekijken.

Heaven downloaden

Wil je Heaven ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Heaven overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Heaven torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Heaven is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Heaven trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Heaven de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.