Heaven on Earth
%
47

Heaven on Earth

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Heaven on Earth

Moeite met waar je nou Heaven on Earth moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Heaven on Earth

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

In het vervolg op de Zweedse arthousehit As It is In Heaven zien we de bewoners van het dorp Ljusåker weer terug na de dood van hun dirigent Daniel Daneus. Het koor is nog altijd een hechte groep. Daarom wordt geaccepteerd dat pastoor Stig zichzelf vol gooit met drank, terwijl hij voor een lege kerk staat te preken. Maar als het hoofd van zijn bisdom hem uit zijn functie dreigt te zetten, roept Stig de hulp in van zangeres Lena. Lena treurt nog altijd om het verlies van haar geliefde Daniel, maar gaat moedig verder, al is het maar vanwege hun pasgeboren zoon Jakob. Vol passie stort ze zich op haar nieuwe taak als dirigent om zo met de hulp van een nieuw zangkoor de kerk weer vol te krijgen. In de hoop dat hemelse muziek verbindt en in het dorp voor een wonder zal zorgen.

Regisseur en acteurs

 • Kay Pollak portait

  Kay Pollak

  Director

 • Frida Hallgren portait

  Frida Hallgren

  Lena

 • Jakob Oftebro portait

  Jakob Oftebro

  Axel

 • Lennart Jähkel portait

  Lennart Jähkel

  Arne

 • Niklas Falk portrait

  Niklas Falk

  Stig

 • Maria Sid portait

  Maria Sid

  Helena

 • Ylva Lööf portrait

  Ylva Lööf

  Siv

 • Axelle Axell portrait

  Axelle Axell

  Florence

 • André Sjöberg portrait

  André Sjöberg

  Tore

 • Mikael Rahm portrait

  Mikael Rahm

  Holmfrid

 • Thomas Hanzon portait

  Thomas Hanzon

  Bruno

 • Björn Granath portait

  Björn Granath

  Bjelke

 • Björn Bengtsson portait

  Björn Bengtsson

  Jonas

 • Eric Ericson portrait

  Eric Ericson

  Verner

 • Lasse Petterson portrait

  Lasse Petterson

  Erik

Trailers

Heaven on Earth

Zin om Heaven on Earth lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Heaven on Earth te bekijken voor je op een rijtje.

Heaven on Earth downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Heaven on Earth downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Heaven on Earth. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Heaven on Earth er ook in SD heel goed uit.

Heaven on Earth streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Heaven on Earth net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Heaven on Earth hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Heaven on Earth helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Heaven on Earth torrent

Denk je dat je om Heaven on Earth te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Heaven on Earth trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Heaven on Earth de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.