Heaven on Earth
%
47

Heaven on Earth

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Heaven on Earth

Moeite met waar je nou Heaven on Earth moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Heaven on Earth

Bekijk nog 3 bronnen

Samenvatting

In het vervolg op de Zweedse arthousehit As It is In Heaven zien we de bewoners van het dorp Ljusåker weer terug na de dood van hun dirigent Daniel Daneus. Het koor is nog altijd een hechte groep. Daarom wordt geaccepteerd dat pastoor Stig zichzelf vol gooit met drank, terwijl hij voor een lege kerk staat te preken. Maar als het hoofd van zijn bisdom hem uit zijn functie dreigt te zetten, roept Stig de hulp in van zangeres Lena. Lena treurt nog altijd om het verlies van haar geliefde Daniel, maar gaat moedig verder, al is het maar vanwege hun pasgeboren zoon Jakob. Vol passie stort ze zich op haar nieuwe taak als dirigent om zo met de hulp van een nieuw zangkoor de kerk weer vol te krijgen. In de hoop dat hemelse muziek verbindt en in het dorp voor een wonder zal zorgen.

Regisseur en acteurs

 • Kay Pollak portait

  Kay Pollak

  Director

 • Frida Hallgren portait

  Frida Hallgren

  Lena

 • Jakob Oftebro portait

  Jakob Oftebro

  Axel

 • Lennart Jähkel portait

  Lennart Jähkel

  Arne

 • Niklas Falk portrait

  Niklas Falk

  Stig

 • Maria Sid portait

  Maria Sid

  Helena

 • Ylva Lööf portrait

  Ylva Lööf

  Siv

 • Axelle Axell portrait

  Axelle Axell

  Florence

 • André Sjöberg portrait

  André Sjöberg

  Tore

 • Mikael Rahm portrait

  Mikael Rahm

  Holmfrid

 • Thomas Hanzon portait

  Thomas Hanzon

  Bruno

 • Björn Granath portait

  Björn Granath

  Bjelke

 • Björn Bengtsson portait

  Björn Bengtsson

  Jonas

 • Eric Ericson portrait

  Eric Ericson

  Verner

 • Lasse Petterson portrait

  Lasse Petterson

  Erik

Trailers

Heaven on Earth

Wil je Heaven on Earth kijken? De movie van Kay Pollak uit 2016 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Heaven on Earth op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Heaven on Earth met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Heaven on Earth downloaden

Het downloaden van Heaven on Earth is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Heaven on Earth ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Heaven on Earth streamen

Het streamen van Heaven on Earth heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Heaven on Earth online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Heaven on Earth kijkt. Ideaal!

Heaven on Earth torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Heaven on Earth. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Heaven on Earth trailer

Bekijk eerst even de trailer van Heaven on Earth voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.