Heaven's Heart
%
68

Heaven's Heart

Kijk Heaven's Heart

Moeite met waar je nou Heaven's Heart moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Lars en Susanna zijn twintig jaar getrouwd. Ze houden intens veel van elkaar en hebben een veilig en gelukkig bestaan opgebouwd met elkaar. Ze hebben goede banen, een groot huis, twee auto’s en een dochter die op het punt staat het ouderlijk huis te verlaten. Tijdens een etentje met een bevriend koppel slaat de stemming abrupt om als zich een discussie ontvouwt over overspel. Hun veilige leven en relatie lijkt ineens niet zo veilig meer…

Regisseur en acteurs

 • Simon Staho portrait

  Simon Staho

  Director

 • Jakob Eklund portrait

  Jakob Eklund

  Actor

 • Mikael Persbrandt portrait

  Mikael Persbrandt

  Actor

 • Maria Lundqvist portrait

  Maria Lundqvist

  Actor

 • Lena Endre portrait

  Lena Endre

  Actor

Heaven's Heart

Veel gehoord over Heaven's Heart en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Heaven's Heart heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Heaven's Heart streamen

Wil je Heaven's Heart, de movie met Jakob Eklund, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Heaven's Heart zelfs gratis kijken.

Heaven's Heart downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Heaven's Heart ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Heaven's Heart er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Heaven's Heart torrent

Op zoek naar een torrent van Heaven's Heart? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Heaven's Heart te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Heaven's Heart trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Heaven's Heart. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.