Heaven's Heart
%
68

Heaven's Heart

Kijk Heaven's Heart

Moeite met waar je nou Heaven's Heart moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Lars en Susanna zijn twintig jaar getrouwd. Ze houden intens veel van elkaar en hebben een veilig en gelukkig bestaan opgebouwd met elkaar. Ze hebben goede banen, een groot huis, twee auto’s en een dochter die op het punt staat het ouderlijk huis te verlaten. Tijdens een etentje met een bevriend koppel slaat de stemming abrupt om als zich een discussie ontvouwt over overspel. Hun veilige leven en relatie lijkt ineens niet zo veilig meer…

Regisseur en acteurs

 • Simon Staho portrait

  Simon Staho

  Director

 • Jakob Eklund portrait

  Jakob Eklund

  Actor

 • Mikael Persbrandt portrait

  Mikael Persbrandt

  Actor

 • Maria Lundqvist portrait

  Maria Lundqvist

  Actor

 • Lena Endre portrait

  Lena Endre

  Actor

Heaven's Heart

Wil je Heaven's Heart kijken? De movie van Simon Staho uit 2009 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Heaven's Heart op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Heaven's Heart met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Heaven's Heart downloaden

Het downloaden van Heaven's Heart is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Heaven's Heart ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Heaven's Heart streamen

Het streamen van Heaven's Heart heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Heaven's Heart online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Heaven's Heart kijkt. Ideaal!

Heaven's Heart torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Heaven's Heart. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Heaven's Heart trailer

Bekijk eerst even de trailer van Heaven's Heart voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.