Heaven's Heart
%
68

Heaven's Heart

Kijk Heaven's Heart

Moeite met waar je nou Heaven's Heart moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Lars en Susanna zijn twintig jaar getrouwd. Ze houden intens veel van elkaar en hebben een veilig en gelukkig bestaan opgebouwd met elkaar. Ze hebben goede banen, een groot huis, twee auto’s en een dochter die op het punt staat het ouderlijk huis te verlaten. Tijdens een etentje met een bevriend koppel slaat de stemming abrupt om als zich een discussie ontvouwt over overspel. Hun veilige leven en relatie lijkt ineens niet zo veilig meer…

Regisseur en acteurs

 • Simon Staho portrait

  Simon Staho

  Director

 • Jakob Eklund portrait

  Jakob Eklund

  Actor

 • Mikael Persbrandt portrait

  Mikael Persbrandt

  Actor

 • Maria Lundqvist portrait

  Maria Lundqvist

  Actor

 • Lena Endre portrait

  Lena Endre

  Actor

Heaven's Heart

Benieuwd naar Heaven's Heart? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Heaven's Heart kunt bekijken.

Heaven's Heart streamen

Wil je Heaven's Heart streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Heaven's Heart gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Heaven's Heart downloaden

movies als Heaven's Heart kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Heaven's Heart. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Heaven's Heart. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Heaven's Heart torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Heaven's Heart te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Heaven's Heart trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Heaven's Heart je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!