Heavy
%
70

Heavy

Kijk Heavy

Moeite met waar je nou Heavy moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Victor is a cook who works in a greasy bar/restaurant owned by his mother, Dolly. It's just the two of them, a waitress named Delores, and a heavy drinking regular, Leo. But things change when Callie, a beautiful college drop-out, shows up as a new waitress and steals Victor's heart. But Victor is too shy to do anything about it, and too self-consciously overweight to dream of winning Callie away.

Heavy

Wil je Heavy kijken? De movie vanuit 1995 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Heavy op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Heavy met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Heavy downloaden

Het downloaden van Heavy is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Heavy ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Heavy streamen

Het streamen van Heavy heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Heavy online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Heavy kijkt. Ideaal!

Heavy torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Heavy. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Heavy trailer

Bekijk eerst even de trailer van Heavy voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.