Hedi
%
68

Hedi

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Hedi

Moeite met waar je nou Hedi moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Hedi

Samenvatting

Hedi is een bescheiden twintiger die het pad volgt dat voor hem is uitgestippeld. Terwijl Tunesië verandert in de nasleep van de Jasmijnrevolutie, staat zijn leven stil. Hij heeft een onbevredigende baan bij een autodealer en zijn moeder heeft een bruid voor hem uitgekozen waar hij geen bijzondere klik mee heeft. Als zijn trouwdag bijna voor de deur staat, stuurt zijn baas hem naar de badplaats Mahdia om nieuwe klanten te benaderen. Hij ontmoet er Rim, een vrijgevochten wereldreizigster die als animatrice in een plaatselijk resort werkt. Rims levenslust werkt aanstekelijk en al snel bloeit er een romance op. Dit dwingt Hedi om voor het eerst in zijn leven zelf een keuze te maken. Majd Mastoura en Rym Ben Messaoud spelen de hoofdrollen in het ingetogen drama Hedi. Dit speelfilmdebuut van Mohamed Ben Attia werd gecoproduceerd door de gebroeders Dardenne. Bij de wereldpremière op het filmfestival in Berlijn werd de film bekroond met de prijs voor beste debuut en won Majd Mastoura de Zilveren Beer voor beste acteur.

Regisseur en acteurs

 • Mohamed Ben Attia portrait

  Mohamed Ben Attia

  Director

 • Majd Mastoura portrait

  Majd Mastoura

  Hedi

 • Rym Ben Messaoud portrait

  Rym Ben Messaoud

  Rim

 • Sabah Bouzouita portrait

  Sabah Bouzouita

  Baya

 • Hakim Boumessoudi portrait

  Hakim Boumessoudi

  Ahmed

 • Omnia Ben Ghali portrait

  Omnia Ben Ghali

  Khedija

Trailers

Hedi

Zin om Hedi lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Hedi te bekijken voor je op een rijtje.

Hedi downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Hedi downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Hedi. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Hedi er ook in SD heel goed uit.

Hedi streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Hedi net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Hedi hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Hedi helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Hedi torrent

Denk je dat je om Hedi te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Hedi trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Hedi de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.