Hedi
%
68

Hedi

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Hedi

Moeite met waar je nou Hedi moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Hedi

Samenvatting

Hedi is een bescheiden twintiger die het pad volgt dat voor hem is uitgestippeld. Terwijl Tunesië verandert in de nasleep van de Jasmijnrevolutie, staat zijn leven stil. Hij heeft een onbevredigende baan bij een autodealer en zijn moeder heeft een bruid voor hem uitgekozen waar hij geen bijzondere klik mee heeft. Als zijn trouwdag bijna voor de deur staat, stuurt zijn baas hem naar de badplaats Mahdia om nieuwe klanten te benaderen. Hij ontmoet er Rim, een vrijgevochten wereldreizigster die als animatrice in een plaatselijk resort werkt. Rims levenslust werkt aanstekelijk en al snel bloeit er een romance op. Dit dwingt Hedi om voor het eerst in zijn leven zelf een keuze te maken. Majd Mastoura en Rym Ben Messaoud spelen de hoofdrollen in het ingetogen drama Hedi. Dit speelfilmdebuut van Mohamed Ben Attia werd gecoproduceerd door de gebroeders Dardenne. Bij de wereldpremière op het filmfestival in Berlijn werd de film bekroond met de prijs voor beste debuut en won Majd Mastoura de Zilveren Beer voor beste acteur.

Regisseur en acteurs

 • Mohamed Ben Attia portrait

  Mohamed Ben Attia

  Director

 • Majd Mastoura portrait

  Majd Mastoura

  Hedi

 • Rym Ben Messaoud portrait

  Rym Ben Messaoud

  Rim

 • Sabah Bouzouita portrait

  Sabah Bouzouita

  Baya

 • Hakim Boumessoudi portrait

  Hakim Boumessoudi

  Ahmed

 • Omnia Ben Ghali portrait

  Omnia Ben Ghali

  Khedija

Trailers

Hedi

Wil je Hedi kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2016 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Hedi streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Hedi niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Hedi zelfs gratis bekijken.

Hedi downloaden

Wil je Hedi ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Hedi overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Hedi torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Hedi is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Hedi trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Hedi de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.