Hedi
%
68

Hedi

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Hedi

Moeite met waar je nou Hedi moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Hedi

Samenvatting

Het leven van twintiger Hedi verloopt zonder enige verrassing, en dat is te danken aan zijn moeder Baya. Ze regelt alles voor hem: een baan bij een autodealer en natuurlijk ook zijn toekomstige bruid. Hedi vindt het allemaal wel best. Een week voor zijn huwelijk moet hij voor zijn werk naar het toeristische kuststadje Mahdia, maar in plaats van te werken, auto's interesseren hem totaal niet, gaat hij naar het strand. Daar ontmoet hij de levenslustige danseres en toeristenbegeleidster Rim en wordt verliefd op haar. Wat nu?

Regisseur en acteurs

 • Mohamed Ben Attia portrait

  Mohamed Ben Attia

  Director

 • Majd Mastoura portrait

  Majd Mastoura

  Hedi

 • Rym Ben Messaoud portrait

  Rym Ben Messaoud

  Rim

 • Sabah Bouzouita portrait

  Sabah Bouzouita

  Baya

 • Hakim Boumessoudi portrait

  Hakim Boumessoudi

  Ahmed

 • Omnia Ben Ghali portrait

  Omnia Ben Ghali

  Khedija

Trailers

Hedi

Benieuwd naar Hedi? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Hedi kunt bekijken.

Hedi streamen

Wil je Hedi streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Hedi gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Hedi downloaden

movies als Hedi kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Hedi. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Hedi. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Hedi torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Hedi te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Hedi trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Hedi je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!