Hedwig and the Angry Inch
%
78

Hedwig and the Angry Inch

Nu kijken

Kijk Hedwig and the Angry Inch

Moeite met waar je nou Hedwig and the Angry Inch moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Hedwig and the Angry Inch

Samenvatting

Hedwig werd als Hansel geboren in Oost-Berlijn. Hänsel werd verliefd op een Amerikaanse soldaat, liet zich operatief omvormen tot Hedwig, trouwde met haar GI en vluchtte naar het Westen. Vele jaren later is Hedwig opnieuw alleen. Ze toert met haar rockband, The Angry Inch, door de States en vertelt haar levensverhaal in een reeks concerten in achterafzaaltjes. Haar toer volgt ongeveer hetzelfde traject als de tournee van Tommy Gnosis, een megapopster met wie ze ooit nog een relatie had, maar die er later met al haar songs vandoor ging...

Hedwig and the Angry Inch

Wil je Hedwig and the Angry Inch kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2001 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Hedwig and the Angry Inch streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Hedwig and the Angry Inch niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Hedwig and the Angry Inch zelfs gratis bekijken.

Hedwig and the Angry Inch downloaden

Wil je Hedwig and the Angry Inch ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Hedwig and the Angry Inch overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Hedwig and the Angry Inch torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Hedwig and the Angry Inch is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Hedwig and the Angry Inch trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Hedwig and the Angry Inch de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.