Heinz
Bekijk de trailer

Kijk Heinz

Moeite met waar je nou Heinz moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Heinz

Bekijk nog 8 bronnen

Samenvatting

Heinz woont al sinds jaar en dag ongevraagd in bij zijn vriend Frits en de briljante uitvinder Professor Aap. Op een dag vraagt zijn vaste verkering Dolly hem op hun zoontje Kleine Bever te passen. Dat gaat maar even goed. Dan krijgt Heinz dikke mot met Frits en Aap. Zonder pardon wordt hij, met kleine oogappel en al, buiten de deur gezet. De volgende ochtend wordt Heinz wakker in een vreemd bed. In het Amsterdamse Sprookjesbos. En Kleine Bever is spoorloos verdwenen! Heinz heeft geen idee wat hem is overkomen. Maar iedereen die hij tegenkomt, lijkt zich hém maar al te goed te herinneren. En heeft de grootst mogelijke problemen met hem. Al snel wordt hij achter de vodden gezeten door boze boskabouters en razende postzegelverzamelaars. Heinz is de wanhoop nabij. Waar is Kleine Bever?!

Regisseur en acteurs

 • Piet Kroon portrait

  Piet Kroon

  Director

 • Ruben van der Meer portrait

  Ruben van der Meer

  Actor

 • Ilse Warringa portrait

  Ilse Warringa

  Actor

 • Tygo Gernandt portrait

  Tygo Gernandt

  Actor

 • Wim T. Schippers portrait

  Wim T. Schippers

  Actor

 • Bruno Vandenbroeke portrait

  Bruno Vandenbroeke

  Actor

Trailers

Heinz

Wil je Heinz kijken? De movie van Piet Kroon uit 2019 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Heinz op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Heinz met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Heinz downloaden

Het downloaden van Heinz is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Heinz ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Heinz streamen

Het streamen van Heinz heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Heinz online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Heinz kijkt. Ideaal!

Heinz torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Heinz. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Heinz trailer

Bekijk eerst even de trailer van Heinz voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.