Held Up
%
51

Held Up

Kijk Held Up

Moeite met waar je nou Held Up moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Kaitlin Olson (It's Always Sunny In Philadelphia) stars opposite Jon Dore in this hilarious heist comedy written and directed by Jason and Randy Sklar (Cheap Seats). A disgruntled and bored bank teller named Ray (Jon Dore) finally gets his wish for some excitement when the branch is held up by two teams of crazy robbers disguised as Rocky I, Rocky II, Batman and Robin. As the robbery unfolds, the hostages fall victim to a comedic version of the Stockholm Syndrome and begin sympathizing with their dimwitted captors, which leads to an extended siege as Ray pursues a romantic relationship with one of the robbers (Kaitlin Olson).

Held Up

Zin om Held Up lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Held Up te bekijken voor je op een rijtje.

Held Up downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Held Up downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Held Up. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Held Up er ook in SD heel goed uit.

Held Up streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Held Up net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Held Up hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Held Up helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Held Up torrent

Denk je dat je om Held Up te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Held Up trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Held Up de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.