Heli
%
68

Heli

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Heli

Moeite met waar je nou Heli moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Heli

Samenvatting

In een klein stadje in Mexico, raakt een jonge arabier Heli en zijn familie, verzeilt in de moordelijke tweestrijd tussen de drugscartels en de corrupte politie.

Regisseur en acteurs

  • Amat Escalante portrait

    Amat Escalante

    Director

  • Kenny Johnston portrait

    Kenny Johnston

    American Commander

Trailers

Heli

Heli streamen

Heli streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Heli downloaden

Zin om Heli te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Heli te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Heli torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Heli makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Heli trailer

Wil je er zeker van zijn dat Heli jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.