Hell Baby
%
48

Hell Baby

Nu kijken

Kijk Hell Baby

Moeite met waar je nou Hell Baby moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Hell Baby

Samenvatting

De toekomst lacht Jack en Vanessa demonisch grijnzend toe. Er is een koter op komst en van dat aftandse "Maison du Sang" landhuis in New Orleans valt beslist een leuke familiewoning te maken. Tot blijkt dat er een demonische vloek op hun nieuwe aanwinst rust en de hel gezellig knetterend losbreekt. Met de hulp en/of tegenwerking van een bonte stoet personages proberen Jack en Vanessa de satanische krachten het hoofd te bieden en de komst van hun baby zo pijnloos mogelijk te laten verlopen. Maar of dàt wel zo'n goed idee is? Thomas Lennon en Robert Ben Garant ontbinden al hun duivels in deze hilarische horrorcomedy die ze samen schreven en regisseerden. Ze stelen ook de show als Eerwaarde Sebastian en Eerwaarde Padrigo, de twee bizarste exorcisten van het Vaticaan. Een film die alle parodieën moeiteloos van hun sokken blaast.

Regisseur en acteurs

 • Ben Garant portait

  Ben Garant

  Director

 • Thomas Lennon portait

  Thomas Lennon

  Director

 • Rob Corddry portait

  Rob Corddry

  Jack

 • Leslie Bibb portait

  Leslie Bibb

  Vanessa

 • Keegan-Michael Key portait

  Keegan-Michael Key

  F'resnel

 • Paul Scheer portait

  Paul Scheer

  Ron

 • Rob Huebel portait

  Rob Huebel

  Mickey

 • Thomas Lennon portait

  Thomas Lennon

  Father Padrigo

 • Michael Ian Black portait

  Michael Ian Black

  Dr. Marshall

 • Brittney Alger portait

  Brittney Alger

  Italian Nurse

 • Dave Holmes portrait

  Dave Holmes

  Rental Car Guy

 • Alex Berg portrait

  Alex Berg

  Mrs. Nussbaum / Cheerful Guy

 • Riki Lindhome portait

  Riki Lindhome

  Marjorie

 • David Pasquesi portait

  David Pasquesi

  Cardinal Vicente

 • David Wain portait

  David Wain

  Dr. Marsden

 • Kumail Nanjiani portait

  Kumail Nanjiani

  Cable Guy

 • Ben Garant portait

  Ben Garant

  Father Sebastian

Hell Baby

Benieuwd naar Hell Baby? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Hell Baby draait.

Hell Baby in de bioscoop

Hell Baby draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Hell Baby.

Hell Baby streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Hell Baby te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Hell Baby een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Hell Baby zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Hell Baby torrent

Op zoek naar een torrent van Hell Baby? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Hell Baby zonder zorgen.

Hell Baby downloaden

Als Hell Baby binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Hell Baby trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Hell Baby de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.