Hellboy

Hellboy

Bekijk de trailer

Kijk Hellboy

Moeite met waar je nou Hellboy moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Hellboy "Legendary as Fuck". In deze keiharde actiefilm, gebaseerd op de Dark Horse Comics van Mike Mignola, zit de legendarische half demonische superheld Hellboy (David Harbour) gevangen tussen de bovennatuurlijke en menselijke wereld. Al vechtend tegen woeste reuzen op het Engelse platteland stuit hij op Nimue alias 'The Blood Queen' (Milla Jovovich), een uit de dood herrezen tovenares die zint op wraak op de mensheid. Hellboy is de enige die mogelijk genoeg kracht bezit om haar te kunnen stoppen. Betekent dit het einde van de wereld? Hell no! Een bloederige strijd staat op het punt te beginnen…

Regisseur en acteurs

 • Neil Marshall portait

  Neil Marshall

  Director

 • David Harbour portait

  David Harbour

  Hellboy

 • Ian McShane portait

  Ian McShane

  Prof. Trevor Bruttenholm

 • Milla Jovovich portait

  Milla Jovovich

  Nimue the Blood Queen

 • Daniel Dae Kim portait

  Daniel Dae Kim

  Major Ben Daimio

 • Sasha Lane portait

  Sasha Lane

  Alice Monaghan

 • Penelope Mitchell portait

  Penelope Mitchell

  Ganeida

Trailers

Hellboy

Wil je Hellboy kijken? De movie van Neil Marshall uit 2019 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Hellboy op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Hellboy met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Hellboy downloaden

Het downloaden van Hellboy is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Hellboy ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Hellboy streamen

Het streamen van Hellboy heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Hellboy online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Hellboy kijkt. Ideaal!

Hellboy torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Hellboy. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Hellboy trailer

Bekijk eerst even de trailer van Hellboy voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.