Hellboy

Hellboy

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Hellboy

Moeite met waar je nou Hellboy moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Hellboy

Bekijk nog 79 bronnen

Weten in welke bioscopen Hellboy draait?

Samenvatting

Hellboy "Legendary as Fuck". In deze keiharde actiefilm, gebaseerd op de Dark Horse Comics van Mike Mignola, zit de legendarische half demonische superheld Hellboy (David Harbour) gevangen tussen de bovennatuurlijke en menselijke wereld. Al vechtend tegen woeste reuzen op het Engelse platteland stuit hij op Nimue alias 'The Blood Queen' (Milla Jovovich), een uit de dood herrezen tovenares die zint op wraak op de mensheid. Hellboy is de enige die mogelijk genoeg kracht bezit om haar te kunnen stoppen. Betekent dit het einde van de wereld? Hell no! Een bloederige strijd staat op het punt te beginnen…

Regisseur en acteurs

 • Neil Marshall portait

  Neil Marshall

  Director

 • David Harbour portait

  David Harbour

  Hellboy

 • Ian McShane portait

  Ian McShane

  Prof. Trevor Bruttenholm

 • Milla Jovovich portait

  Milla Jovovich

  Nimue the Blood Queen

 • Daniel Dae Kim portait

  Daniel Dae Kim

  Major Ben Daimio

 • Sasha Lane portait

  Sasha Lane

  Alice Monaghan

 • Penelope Mitchell portait

  Penelope Mitchell

  Ganeida

Trailers

Hellboy

Benieuwd naar Hellboy? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Hellboy draait.

Hellboy in de bioscoop

Hellboy draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Hellboy.

Hellboy streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Hellboy te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Hellboy een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Hellboy zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Hellboy torrent

Op zoek naar een torrent van Hellboy? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Hellboy zonder zorgen.

Hellboy downloaden

Als Hellboy binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Hellboy trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Hellboy de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.