Hellboy II: The Golden Army
%
70

Hellboy II: The Golden Army

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Hellboy II: The Golden Army

Moeite met waar je nou Hellboy II: The Golden Army moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Hellboy II: The Golden Army

Samenvatting

The identities of Hellboy, Liz Sherman and Abe Sapien are exposed as they face a new threat: The Golden Army is preparing to attack.

Regisseur en acteurs

 • Guillermo del Toro portait

  Guillermo del Toro

  Director

 • Ron Perlman portait

  Ron Perlman

  Hellboy

 • Selma Blair portait

  Selma Blair

  Liz Sherman

 • Jeffrey Tambor portait

  Jeffrey Tambor

  Tom Manning

 • Doug Jones portait

  Doug Jones

  Abe Sapien

 • John Hurt portait

  John Hurt

  Trevor Bruttenholm

 • Luke Goss portait

  Luke Goss

  Prince Nuada

 • John Alexander portait

  John Alexander

  Johann Krauss / Bethmoora Goblin

 • James Dodd portait

  James Dodd

  Johann Krauss

 • Seth MacFarlane portait

  Seth MacFarlane

  Johann (voice)

 • Anna Walton portait

  Anna Walton

  Princess Nuala

 • Brian Steele portait

  Brian Steele

  Wink / Cronie / Spice Shop Troll / Cathedral Head / Fragglewump

Trailers

Hellboy II: The Golden Army

Benieuwd naar Hellboy II: The Golden Army? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Hellboy II: The Golden Army draait.

Hellboy II: The Golden Army in de bioscoop

Hellboy II: The Golden Army draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Hellboy II: The Golden Army.

Hellboy II: The Golden Army streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Hellboy II: The Golden Army te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Hellboy II: The Golden Army een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Hellboy II: The Golden Army zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Hellboy II: The Golden Army torrent

Op zoek naar een torrent van Hellboy II: The Golden Army? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Hellboy II: The Golden Army zonder zorgen.

Hellboy II: The Golden Army downloaden

Als Hellboy II: The Golden Army binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Hellboy II: The Golden Army trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Hellboy II: The Golden Army de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.