Hellboy
%
68

Hellboy

Nu kijken

Kijk Hellboy

Moeite met waar je nou Hellboy moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Hellboy

Bekijk nog 2 bronnen

Weten in welke bioscopen Hellboy draait?

Samenvatting

Schotland, 1944. Het Duitse leger staat op het punt de oorlog tegen de geallieerden te verliezen. Ten einde raad beroepen de Nazi's zich op zwarte magie om de strijd alsnog in hun voordeel te beslechten. Ze openen de poort naar de onderwereld om de zeven Goden van de Chaos te bevrijden. Een interventie van een Amerikaanse legereenheid verhindert echter dat het duistere ritueel voltooid kan worden. De poort naar de hel is echter enkele minuten open geweest, waardoor een kleine demoon op Aarde belandt. De Amerikaanse soldaten dopen het mysterieuze wezentje "Hellboy" en hij groeit op onder het waakzame oog van dokter Trevor Bruttenholm van de geheime dienst. Het bestaan van Hellboy wordt verzwegen voor de buitenwereld, maar in noodsituaties doet de Amerikaanse overheid een beroep op hem om het kwade te bestrijden. Net wanneer dokter Bruttenholm de jonge FBI-agent John Myers als zijn opvolger aanduidt, komt Hellboy voor de grootste uitdaging van zijn leven te staan : de Nazi's die hem destijds naar deze wereld haalden, keren terug. Ze zijn vastberaden om hem in te schakelen om de hel op Aarde te laten uitbreken...

Regisseur en acteurs

 • Guillermo del Toro portait

  Guillermo del Toro

  Director

 • Ron Perlman portait

  Ron Perlman

  Hellboy

 • Selma Blair portait

  Selma Blair

  Liz Sherman

 • Rupert Evans portait

  Rupert Evans

  John Myers

 • John Hurt portait

  John Hurt

  Prof. Bruttenholm

 • Jeffrey Tambor portait

  Jeffrey Tambor

  Tom Manning

 • Karel Roden portait

  Karel Roden

  Grigori Rasputin

 • Brian Steele portait

  Brian Steele

  Sammael

 • Ladislav Beran portait

  Ladislav Beran

  Karl Ruprecht Kroenen

 • Biddy Hodson portrait

  Biddy Hodson

  Ilsa Haupstein

 • Corey Johnson portait

  Corey Johnson

  Agent Clay

 • Brian Caspe portait

  Brian Caspe

  Agent Lime

 • James Babson portait

  James Babson

  Agent Moss

 • Doug Jones portait

  Doug Jones

  Abe Sapien

 • Ellen Savaria portait

  Ellen Savaria

  Blonde Television Reporter

Hellboy

Benieuwd naar Hellboy? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Hellboy draait.

Hellboy in de bioscoop

Hellboy draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Hellboy.

Hellboy streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Hellboy te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Hellboy een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Hellboy zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Hellboy torrent

Op zoek naar een torrent van Hellboy? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Hellboy zonder zorgen.

Hellboy downloaden

Als Hellboy binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Hellboy trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Hellboy de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.