Hellboy
%
68

Hellboy

Nu kijken

Kijk Hellboy

Moeite met waar je nou Hellboy moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Hellboy

Samenvatting

Schotland, 1944. Het Duitse leger staat op het punt de oorlog tegen de geallieerden te verliezen. Ten einde raad beroepen de Nazi's zich op zwarte magie om de strijd alsnog in hun voordeel te beslechten. Ze openen de poort naar de onderwereld om de zeven Goden van de Chaos te bevrijden. Een interventie van een Amerikaanse legereenheid verhindert echter dat het duistere ritueel voltooid kan worden. De poort naar de hel is echter enkele minuten open geweest, waardoor een kleine demoon op Aarde belandt. De Amerikaanse soldaten dopen het mysterieuze wezentje "Hellboy" en hij groeit op onder het waakzame oog van dokter Trevor Bruttenholm van de geheime dienst. Het bestaan van Hellboy wordt verzwegen voor de buitenwereld, maar in noodsituaties doet de Amerikaanse overheid een beroep op hem om het kwade te bestrijden. Net wanneer dokter Bruttenholm de jonge FBI-agent John Myers als zijn opvolger aanduidt, komt Hellboy voor de grootste uitdaging van zijn leven te staan : de Nazi's die hem destijds naar deze wereld haalden, keren terug. Ze zijn vastberaden om hem in te schakelen om de hel op Aarde te laten uitbreken...

Regisseur en acteurs

 • Guillermo del Toro portait

  Guillermo del Toro

  Director

 • Ron Perlman portait

  Ron Perlman

  Hellboy

 • Selma Blair portait

  Selma Blair

  Liz Sherman

 • Rupert Evans portait

  Rupert Evans

  John Myers

 • John Hurt portait

  John Hurt

  Prof. Bruttenholm

 • Jeffrey Tambor portait

  Jeffrey Tambor

  Tom Manning

 • Karel Roden portait

  Karel Roden

  Grigori Rasputin

 • Brian Steele portait

  Brian Steele

  Sammael

 • Ladislav Beran portait

  Ladislav Beran

  Karl Ruprecht Kroenen

 • Biddy Hodson portrait

  Biddy Hodson

  Ilsa Haupstein

 • Corey Johnson portait

  Corey Johnson

  Agent Clay

 • Brian Caspe portait

  Brian Caspe

  Agent Lime

 • James Babson portait

  James Babson

  Agent Moss

 • Doug Jones portait

  Doug Jones

  Abe Sapien

 • Ellen Savaria portait

  Ellen Savaria

  Blonde Television Reporter

Hellboy

Benieuwd naar Hellboy? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Hellboy kunt bekijken.

Hellboy streamen

Wil je Hellboy streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Hellboy gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Hellboy downloaden

movies als Hellboy kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Hellboy. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Hellboy. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Hellboy torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Hellboy te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Hellboy trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Hellboy je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!