Hellboy
%
68

Hellboy

Nu kijken

Kijk Hellboy

Moeite met waar je nou Hellboy moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Hellboy

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Schotland, 1944. Het Duitse leger staat op het punt de oorlog tegen de geallieerden te verliezen. Ten einde raad beroepen de Nazi's zich op zwarte magie om de strijd alsnog in hun voordeel te beslechten. Ze openen de poort naar de onderwereld om de zeven Goden van de Chaos te bevrijden. Een interventie van een Amerikaanse legereenheid verhindert echter dat het duistere ritueel voltooid kan worden. De poort naar de hel is echter enkele minuten open geweest, waardoor een kleine demoon op Aarde belandt. De Amerikaanse soldaten dopen het mysterieuze wezentje "Hellboy" en hij groeit op onder het waakzame oog van dokter Trevor Bruttenholm van de geheime dienst. Het bestaan van Hellboy wordt verzwegen voor de buitenwereld, maar in noodsituaties doet de Amerikaanse overheid een beroep op hem om het kwade te bestrijden. Net wanneer dokter Bruttenholm de jonge FBI-agent John Myers als zijn opvolger aanduidt, komt Hellboy voor de grootste uitdaging van zijn leven te staan : de Nazi's die hem destijds naar deze wereld haalden, keren terug. Ze zijn vastberaden om hem in te schakelen om de hel op Aarde te laten uitbreken...

Regisseur en acteurs

 • Guillermo del Toro portait

  Guillermo del Toro

  Director

 • Ron Perlman portait

  Ron Perlman

  Hellboy

 • Selma Blair portait

  Selma Blair

  Liz Sherman

 • Rupert Evans portait

  Rupert Evans

  John Myers

 • John Hurt portait

  John Hurt

  Prof. Bruttenholm

 • Jeffrey Tambor portait

  Jeffrey Tambor

  Tom Manning

 • Karel Roden portait

  Karel Roden

  Grigori Rasputin

 • Brian Steele portait

  Brian Steele

  Sammael

 • Ladislav Beran portait

  Ladislav Beran

  Karl Ruprecht Kroenen

 • Biddy Hodson portrait

  Biddy Hodson

  Ilsa Haupstein

 • Corey Johnson portait

  Corey Johnson

  Agent Clay

 • Brian Caspe portait

  Brian Caspe

  Agent Lime

 • James Babson portait

  James Babson

  Agent Moss

 • Doug Jones portait

  Doug Jones

  Abe Sapien

 • Ellen Savaria portait

  Ellen Savaria

  Blonde Television Reporter

Hellboy

Op zoek naar Hellboy? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Hellboy streamen

Het streamen van movies als Hellboy heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Hellboy waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Hellboy dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Hellboy downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Hellboy te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Hellboy torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Hellboy trailer

Weet je nog niet zeker of Hellboy jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.