Helter Skelter
%
65

Helter Skelter

Kijk Helter Skelter

Moeite met waar je nou Helter Skelter moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Charles Manson is een Jezusfiguur voor een woongroep van verdwaalde jongens en meisjes. Manson is een ongeleid projectiel, dat briljante sociale opvattingen afwisselt met gestoorde ingevingen. In de nacht van 9 augustus 1969 drongen leden van de zogenaamde Manson-familie het huis binnen van actrice Sharon Tate. Tate, die acht maanden zwanger was van Roman Polanski werd samen met enkele aanwezige vrienden vermoord.

Regisseur en acteurs

 • John Gray portrait

  John Gray

  Director

 • Jeremy Davies portait

  Jeremy Davies

  Charles Manson

 • Clea DuVall portait

  Clea DuVall

  Linda Kasabian

 • Allison Smith portait

  Allison Smith

  Patricia 'Katie' Krenwinkle

 • Mary Lynn Rajskub portait

  Mary Lynn Rajskub

  Lynette 'Squeaky' Fromme

 • Eric Dane portait

  Eric Dane

  Charles "Tex" Watson

 • Michael Weston portait

  Michael Weston

  Bobby Beausoleil

Helter Skelter

Veel gehoord over Helter Skelter en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Helter Skelter heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Helter Skelter streamen

Wil je Helter Skelter, de movie met Jeremy Davies, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Helter Skelter zelfs gratis kijken.

Helter Skelter downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Helter Skelter ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Helter Skelter er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Helter Skelter torrent

Op zoek naar een torrent van Helter Skelter? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Helter Skelter te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Helter Skelter trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Helter Skelter. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.