Helter Skelter
%
65

Helter Skelter

Kijk Helter Skelter

Moeite met waar je nou Helter Skelter moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Charles Manson is een Jezusfiguur voor een woongroep van verdwaalde jongens en meisjes. Manson is een ongeleid projectiel, dat briljante sociale opvattingen afwisselt met gestoorde ingevingen. In de nacht van 9 augustus 1969 drongen leden van de zogenaamde Manson-familie het huis binnen van actrice Sharon Tate. Tate, die acht maanden zwanger was van Roman Polanski werd samen met enkele aanwezige vrienden vermoord.

Regisseur en acteurs

 • John Gray portrait

  John Gray

  Director

 • Jeremy Davies portait

  Jeremy Davies

  Charles Manson

 • Clea DuVall portait

  Clea DuVall

  Linda Kasabian

 • Allison Smith portait

  Allison Smith

  Patricia 'Katie' Krenwinkle

 • Mary Lynn Rajskub portait

  Mary Lynn Rajskub

  Lynette 'Squeaky' Fromme

 • Eric Dane portait

  Eric Dane

  Charles "Tex" Watson

 • Michael Weston portait

  Michael Weston

  Bobby Beausoleil

Helter Skelter

Wil je Helter Skelter kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2004 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Helter Skelter streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Helter Skelter niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Helter Skelter zelfs gratis bekijken.

Helter Skelter downloaden

Wil je Helter Skelter ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Helter Skelter overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Helter Skelter torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Helter Skelter is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Helter Skelter trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Helter Skelter de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.