Helter Skelter
%
65

Helter Skelter

Kijk Helter Skelter

Moeite met waar je nou Helter Skelter moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Charles Manson is een Jezusfiguur voor een woongroep van verdwaalde jongens en meisjes. Manson is een ongeleid projectiel, dat briljante sociale opvattingen afwisselt met gestoorde ingevingen. In de nacht van 9 augustus 1969 drongen leden van de zogenaamde Manson-familie het huis binnen van actrice Sharon Tate. Tate, die acht maanden zwanger was van Roman Polanski werd samen met enkele aanwezige vrienden vermoord.

Regisseur en acteurs

 • John Gray portrait

  John Gray

  Director

 • Jeremy Davies portait

  Jeremy Davies

  Charles Manson

 • Clea DuVall portait

  Clea DuVall

  Linda Kasabian

 • Allison Smith portait

  Allison Smith

  Patricia 'Katie' Krenwinkle

 • Mary Lynn Rajskub portait

  Mary Lynn Rajskub

  Lynette 'Squeaky' Fromme

 • Eric Dane portait

  Eric Dane

  Charles "Tex" Watson

 • Michael Weston portait

  Michael Weston

  Bobby Beausoleil

Helter Skelter

Wil je Helter Skelter kijken? De movie van John Gray uit 2004 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Helter Skelter op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Helter Skelter met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Helter Skelter downloaden

Het downloaden van Helter Skelter is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Helter Skelter ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Helter Skelter streamen

Het streamen van Helter Skelter heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Helter Skelter online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Helter Skelter kijkt. Ideaal!

Helter Skelter torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Helter Skelter. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Helter Skelter trailer

Bekijk eerst even de trailer van Helter Skelter voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.