Hemel op aarde
%
69

Hemel op aarde

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Hemel op aarde

Moeite met waar je nou Hemel op aarde moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Hemel op aarde

Samenvatting

De 13-jarige, diepgelovige Bart wordt tot over zijn oren verliefd op de oudere, stadse en uiterst verleidelijke Moniek, die net bij hem in het dorp is komen wonen. Zijn ouders zijn er echter niet blij mee en vanaf hun eerste ontmoeting gaat er van alles mis in het gezin. Bart denkt dat dit komt doordat hij meer met Moniek bezig is dan met de normen en waarden van zijn opvoeding. Kiest hij voor zijn eerste echte liefde of kiest hij voor zijn vertrouwde leventje en wordt alles weer normaal. De keuze wordt nog moeilijker als Moniek ernstig ziek blijkt te zijn….

Regisseur en acteurs

 • Pieter Kuijpers portait

  Pieter Kuijpers

  Director

 • Bram van Schie portait

  Bram van Schie

  Bart Geraedts

 • Ella-June Henrard portait

  Ella-June Henrard

  Moniek Verheije

 • Lies Visschedijk portait

  Lies Visschedijk

  Mother

 • Jeroen van Koningsbrugge portait

  Jeroen van Koningsbrugge

  Actor

 • Huub Stapel portait

  Huub Stapel

  Actor

 • Michel Sluysmans portrait

  Michel Sluysmans

  Actor

Trailers

Hemel op aarde

Op zoek naar Hemel op aarde? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Hemel op aarde streamen

Het streamen van movies als Hemel op aarde heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Hemel op aarde waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Hemel op aarde dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Hemel op aarde downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Hemel op aarde te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Hemel op aarde torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Hemel op aarde trailer

Weet je nog niet zeker of Hemel op aarde jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.