Hemel op aarde
%
69

Hemel op aarde

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Hemel op aarde

Moeite met waar je nou Hemel op aarde moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Hemel op aarde

Samenvatting

De 13-jarige, diepgelovige Bart wordt tot over zijn oren verliefd op de oudere, stadse en uiterst verleidelijke Moniek, die net bij hem in het dorp is komen wonen. Zijn ouders zijn er echter niet blij mee en vanaf hun eerste ontmoeting gaat er van alles mis in het gezin. Bart denkt dat dit komt doordat hij meer met Moniek bezig is dan met de normen en waarden van zijn opvoeding. Kiest hij voor zijn eerste echte liefde of kiest hij voor zijn vertrouwde leventje en wordt alles weer normaal. De keuze wordt nog moeilijker als Moniek ernstig ziek blijkt te zijn….

Regisseur en acteurs

 • Pieter Kuijpers portait

  Pieter Kuijpers

  Director

 • Bram van Schie portait

  Bram van Schie

  Bart Geraedts

 • Ella-June Henrard portait

  Ella-June Henrard

  Moniek Verheije

 • Lies Visschedijk portait

  Lies Visschedijk

  Mother

 • Jeroen van Koningsbrugge portait

  Jeroen van Koningsbrugge

  Actor

 • Huub Stapel portait

  Huub Stapel

  Actor

 • Michel Sluysmans portrait

  Michel Sluysmans

  Actor

Trailers

Hemel op aarde

Wil je Hemel op aarde kijken? De movie van Pieter Kuijpers uit 2014 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Hemel op aarde op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Hemel op aarde met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Hemel op aarde downloaden

Het downloaden van Hemel op aarde is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Hemel op aarde ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Hemel op aarde streamen

Het streamen van Hemel op aarde heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Hemel op aarde online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Hemel op aarde kijkt. Ideaal!

Hemel op aarde torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Hemel op aarde. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Hemel op aarde trailer

Bekijk eerst even de trailer van Hemel op aarde voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.