Hemel op aarde
%
69

Hemel op aarde

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Hemel op aarde

Moeite met waar je nou Hemel op aarde moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Hemel op aarde

Samenvatting

De 13-jarige, diepgelovige Bart wordt tot over zijn oren verliefd op de oudere, stadse en uiterst verleidelijke Moniek, die net bij hem in het dorp is komen wonen. Zijn ouders zijn er echter niet blij mee en vanaf hun eerste ontmoeting gaat er van alles mis in het gezin. Bart denkt dat dit komt doordat hij meer met Moniek bezig is dan met de normen en waarden van zijn opvoeding. Kiest hij voor zijn eerste echte liefde of kiest hij voor zijn vertrouwde leventje en wordt alles weer normaal. De keuze wordt nog moeilijker als Moniek ernstig ziek blijkt te zijn….

Regisseur en acteurs

 • Pieter Kuijpers portait

  Pieter Kuijpers

  Director

 • Bram van Schie portait

  Bram van Schie

  Bart Geraedts

 • Ella-June Henrard portait

  Ella-June Henrard

  Moniek Verheije

 • Lies Visschedijk portait

  Lies Visschedijk

  Mother

 • Jeroen van Koningsbrugge portait

  Jeroen van Koningsbrugge

  Actor

 • Huub Stapel portait

  Huub Stapel

  Actor

 • Michel Sluysmans portrait

  Michel Sluysmans

  Actor

Trailers

Hemel op aarde

Benieuwd naar Hemel op aarde? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Hemel op aarde kunt bekijken.

Hemel op aarde streamen

Wil je Hemel op aarde streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Hemel op aarde gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Hemel op aarde downloaden

movies als Hemel op aarde kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Hemel op aarde. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Hemel op aarde. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Hemel op aarde torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Hemel op aarde te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Hemel op aarde trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Hemel op aarde je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!