Hemel op aarde
%
69

Hemel op aarde

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Hemel op aarde

Moeite met waar je nou Hemel op aarde moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Hemel op aarde

Samenvatting

De 13-jarige, diepgelovige Bart wordt tot over zijn oren verliefd op de oudere, stadse en uiterst verleidelijke Moniek, die net bij hem in het dorp is komen wonen. Zijn ouders zijn er echter niet blij mee en vanaf hun eerste ontmoeting gaat er van alles mis in het gezin. Bart denkt dat dit komt doordat hij meer met Moniek bezig is dan met de normen en waarden van zijn opvoeding. Kiest hij voor zijn eerste echte liefde of kiest hij voor zijn vertrouwde leventje en wordt alles weer normaal. De keuze wordt nog moeilijker als Moniek ernstig ziek blijkt te zijn….

Regisseur en acteurs

 • Pieter Kuijpers portait

  Pieter Kuijpers

  Director

 • Bram van Schie portait

  Bram van Schie

  Bart Geraedts

 • Ella-June Henrard portait

  Ella-June Henrard

  Moniek Verheije

 • Lies Visschedijk portait

  Lies Visschedijk

  Mother

 • Jeroen van Koningsbrugge portait

  Jeroen van Koningsbrugge

  Actor

 • Huub Stapel portait

  Huub Stapel

  Actor

 • Michel Sluysmans portrait

  Michel Sluysmans

  Actor

Trailers

Hemel op aarde

Veel gehoord over Hemel op aarde en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Hemel op aarde heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Hemel op aarde streamen

Wil je Hemel op aarde, de movie met Bram van Schie, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Hemel op aarde zelfs gratis kijken.

Hemel op aarde downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Hemel op aarde ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Hemel op aarde er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Hemel op aarde torrent

Op zoek naar een torrent van Hemel op aarde? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Hemel op aarde te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Hemel op aarde trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Hemel op aarde. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.