Hemel
%
57

Hemel

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Hemel

Moeite met waar je nou Hemel moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Hemel

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Hemel volgt in acht episodes een jonge vrouw (Hemel) op haar weg naar volwassenheid. Niet uit vrije wil, ze verlangt er niet naar om volwassen te zijn. Ze verzet zich er ook niet tegen. Niet bewust tenminste. Het is meer een natuurwet die zich voltrekt, ze voelt zich niet echt een deel van dat onvermijdelijke proces. Wat ze veel meer voelt, is een toestand van in between zijn. Hemel verkeert in between alles. Hemel is opgegroeid met haar vader (Gijs). Een aimabele man die zijn leven zonder veel moeite onder controle heeft. Een levensgenieter van nature. Altijd op zoek naar ware schoonheid, vandaar zijn beroep: veilingmeester. Gijs houdt ook van vrouwen en heeft vaak vriendinnen. Hij is eerlijk en trouw zolang de verhouding duurt en belooft niet meer dan hij geven kan. En dat was nooit alles, want het belangrijkste in zijn leven is Hemel. Hemel weet dat haar moeder kort na haar geboorte stierf, maar niet dat ze zelfmoord pleegde. Ze draagt het gemis met zich mee zonder zich dat bewust te zijn, de herinnering aan haar moeder is alleen aanwezig in de ongewone naam die ze van haar meekreeg. Met Gijs leeft ze in een soort symbiotische relatie. Niemand kon ooit tussen hen komen. Ook of juist die vriendinnen niet. Dat die intimiteit op een grens balanceert, voelen ze zelf niet zo. Gijs niet omdat het zijn blinde vlek is. En Hemel heeft nooit anders gekend. Ze kan zich geen leven voorstellen zonder Gijs. En ook niet met een ander. Hemel weet niet waarom ze zo grillig is. Wisselend introvert en extravert. In ‘de liefde’ – beter: op seksueel gebied - is haar gedrag provocerend en soms ronduit grensoverschrijdend, in woord en in daad. Ze versiert mannen als spel, test met hen als het ware haar krachten. Hoe ver ze kan gaan. Maar ze blijft in control: zij kiest en bepaalt de regels, niet de ander. Tenminste, dat gelooft ze zelf. Door andere ogen lijkt haar gedrag eerder destructief. Want ook als dat tot onbeheersbaar gevaarlijke situaties leidt, stopt ze niet. Gekwetst worden, lichamelijk en emotioneel, hoort erbij. Bij Gijs lijkt Hemel soms ouder, soms jonger dan ze is. Ze pendelt tussen de rol van kind en partner, maar weet niet hoe van zichzelf te zijn. Ze voelt dat ze een richting moet vinden, maar beseft niet welke kracht haar gevangen houdt. In de seksuele ontmoetingen met al die mannen vindt ze niet de intimiteit waar ze hartstochtelijk naar verlangt: een intimiteit als die met Gijs. En de intimiteit met Gijs kan niet voeren naar de seksualiteit waar ze aan toe is. Dan, op het moment dat ze Gijs denkt te verliezen, wordt Hemel voor het eerst verliefd op een ander dan Gijs. Die verliefdheid op een oudere man zal haar via een omweg terugvoeren naar Gijs. Maar nu naar Gijs als vader. Zo voert de film ons tot precies dat punt in haar leven waar Hemel het duwtje krijgt dat nodig is om zich los te maken uit haar geschiedenis.

Regisseur en acteurs

 • Sacha Polak portrait

  Sacha Polak

  Director

 • Hannah Hoekstra portait

  Hannah Hoekstra

  Hemel

 • Hans Dagelet portait

  Hans Dagelet

  Gijs

 • Rifka Lodeizen portait

  Rifka Lodeizen

  Sophie

 • Mark Rietman portrait

  Mark Rietman

  Douwe

 • Barbara Sarafian portait

  Barbara Sarafian

  Brechtje

 • Eva Duijvestein portrait

  Eva Duijvestein

  Emma

 • Ward Weemhoff portrait

  Ward Weemhoff

  Joris

 • Ali Ben Horsting portrait

  Ali Ben Horsting

  Jimmy

 • Abdullah el Baoudi portrait

  Abdullah el Baoudi

  Scooter guy

 • Elske Rotteveel portrait

  Elske Rotteveel

  Annabelle

 • Maarten Heijmans portait

  Maarten Heijmans

  Teun

Trailers

Hemel

Zin om Hemel lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Hemel te bekijken voor je op een rijtje.

Hemel downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Hemel downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Hemel. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Hemel er ook in SD heel goed uit.

Hemel streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Hemel net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Hemel hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Hemel helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Hemel torrent

Denk je dat je om Hemel te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Hemel trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Hemel de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.