Henry

Kijk Henry

Moeite met waar je nou Henry moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Henry

Regisseur en acteurs

 • Yan England portrait

  Yan England

  Director

 • Gérard Poirier portrait

  Gérard Poirier

  Actor

 • Marie Tifo portrait

  Marie Tifo

  Actor

 • Hubert Lemire portrait

  Hubert Lemire

  Actor

 • Ariane-Li Simard-Côté portrait

  Ariane-Li Simard-Côté

  Actor

 • Louise Laprade portrait

  Louise Laprade

  Actor

Henry

Veel gehoord over Henry en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Henry heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Henry streamen

Wil je Henry, de movie met Gérard Poirier, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Henry zelfs gratis kijken.

Henry downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Henry ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Henry er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Henry torrent

Op zoek naar een torrent van Henry? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Henry te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Henry trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Henry. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.