Henry

Kijk Henry

Moeite met waar je nou Henry moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Henry

Regisseur en acteurs

 • Yan England portrait

  Yan England

  Director

 • Gérard Poirier portrait

  Gérard Poirier

  Actor

 • Marie Tifo portrait

  Marie Tifo

  Actor

 • Hubert Lemire portrait

  Hubert Lemire

  Actor

 • Ariane-Li Simard-Côté portrait

  Ariane-Li Simard-Côté

  Actor

 • Louise Laprade portrait

  Louise Laprade

  Actor

Henry

Wil je Henry kijken? De movie van Yan England uit 2011 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Henry op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Henry met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Henry downloaden

Het downloaden van Henry is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Henry ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Henry streamen

Het streamen van Henry heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Henry online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Henry kijkt. Ideaal!

Henry torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Henry. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Henry trailer

Bekijk eerst even de trailer van Henry voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.