Henry

Kijk Henry

Moeite met waar je nou Henry moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Henry

Regisseur en acteurs

 • Yan England portrait

  Yan England

  Director

 • Gérard Poirier portrait

  Gérard Poirier

  Actor

 • Marie Tifo portrait

  Marie Tifo

  Actor

 • Hubert Lemire portrait

  Hubert Lemire

  Actor

 • Ariane-Li Simard-Côté portrait

  Ariane-Li Simard-Côté

  Actor

 • Louise Laprade portrait

  Louise Laprade

  Actor

Henry

Zin om Henry lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Henry te bekijken voor je op een rijtje.

Henry downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Henry downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Henry. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Henry er ook in SD heel goed uit.

Henry streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Henry net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Henry hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Henry helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Henry torrent

Denk je dat je om Henry te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Henry trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Henry de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.