A Heavy Heart
%
70

A Heavy Heart

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Heavy Heart

Moeite met waar je nou A Heavy Heart moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Heavy Heart

Samenvatting

De voormalige bokser Herbert heeft in zijn leven veel fouten gemaakt, maar nadat hij de diagnose ALS, een ongeneeslijke zenuwziekte, heeft gekregen, probeert hij alsnog de fouten uit zijn verleden goed te maken.

Regisseur en acteurs

 • Thomas Stuber portrait

  Thomas Stuber

  Director

 • Peter Kurth portrait

  Peter Kurth

  Herbert

 • Reiner Schöne portait

  Reiner Schöne

  Specht

Trailers

A Heavy Heart

Benieuwd naar A Heavy Heart? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als A Heavy Heart kunt bekijken.

A Heavy Heart streamen

Wil je A Heavy Heart streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je A Heavy Heart gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

A Heavy Heart downloaden

movies als A Heavy Heart kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar A Heavy Heart. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Heavy Heart. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

A Heavy Heart torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om A Heavy Heart te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

A Heavy Heart trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of A Heavy Heart je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!