A Heavy Heart
%
70

A Heavy Heart

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Heavy Heart

Moeite met waar je nou A Heavy Heart moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Heavy Heart

Samenvatting

De voormalige bokser Herbert heeft in zijn leven veel fouten gemaakt, maar nadat hij de diagnose ALS, een ongeneeslijke zenuwziekte, heeft gekregen, probeert hij alsnog de fouten uit zijn verleden goed te maken.

Regisseur en acteurs

 • Thomas Stuber portrait

  Thomas Stuber

  Director

 • Peter Kurth portrait

  Peter Kurth

  Herbert

 • Reiner Schöne portait

  Reiner Schöne

  Specht

Trailers

A Heavy Heart

A Heavy Heart streamen

A Heavy Heart streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

A Heavy Heart downloaden

Zin om A Heavy Heart te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als A Heavy Heart te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

A Heavy Heart torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als A Heavy Heart makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

A Heavy Heart trailer

Wil je er zeker van zijn dat A Heavy Heart jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.