A Heavy Heart
%
70

A Heavy Heart

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Heavy Heart

Moeite met waar je nou A Heavy Heart moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Heavy Heart

Samenvatting

De voormalige bokser Herbert heeft in zijn leven veel fouten gemaakt, maar nadat hij de diagnose ALS, een ongeneeslijke zenuwziekte, heeft gekregen, probeert hij alsnog de fouten uit zijn verleden goed te maken.

Regisseur en acteurs

 • Thomas Stuber portrait

  Thomas Stuber

  Director

 • Peter Kurth portrait

  Peter Kurth

  Herbert

 • Reiner Schöne portait

  Reiner Schöne

  Specht

Trailers

A Heavy Heart

Veel gehoord over A Heavy Heart en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt A Heavy Heart heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

A Heavy Heart streamen

Wil je A Heavy Heart, de movie met Peter Kurth, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je A Heavy Heart zelfs gratis kijken.

A Heavy Heart downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je A Heavy Heart ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet A Heavy Heart er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

A Heavy Heart torrent

Op zoek naar een torrent van A Heavy Heart? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van A Heavy Heart te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

A Heavy Heart trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van A Heavy Heart. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.