Here Comes the Boom
%
64

Here Comes the Boom

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Here Comes the Boom

Moeite met waar je nou Here Comes the Boom moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Here Comes the Boom

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

De vroegere vechtsporter Scott Voss leidt een saai leven als biologieleraar aan een middelbare school met een slechte reputatie. Onredelijke bezuinigingen van schooldirecteur Becher schudden Scott wakker. Hij wil in de ring met zijn vuisten voldoende geld verdienen om de baan van de sympatieke muziekleraar Marty Streb te behouden.

Regisseur en acteurs

 • Frank Coraci portrait

  Frank Coraci

  director

 • Mark DellaGrotte portrait

  Mark DellaGrotte

  actor

 • Reggie Lee portrait

  Reggie Lee

  actor

 • Bas Rutten portrait

  Bas Rutten

  actor

 • Charice portrait

  Charice

  actor

 • Gary Valentine portrait

  Gary Valentine

  actor

 • Joe Rogan portrait

  Joe Rogan

  actor

 • Greg Germann portrait

  Greg Germann

  actor

 • Henry Winkler portrait

  Henry Winkler

  actor

 • Salma Hayek portrait

  Salma Hayek

  actor

 • Kevin James portrait

  Kevin James

  actor

Trailers

Here Comes the Boom

Op zoek naar Here Comes the Boom? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Here Comes the Boom streamen

Het streamen van movies als Here Comes the Boom heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Here Comes the Boom waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Here Comes the Boom dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Here Comes the Boom downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Here Comes the Boom te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Here Comes the Boom torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Here Comes the Boom trailer

Weet je nog niet zeker of Here Comes the Boom jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.