Here Comes the Boom
%
64

Here Comes the Boom

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Here Comes the Boom

Moeite met waar je nou Here Comes the Boom moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Here Comes the Boom

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Leraar Scott Voss besluit geld bij te verdienen voor de school als vanwege bezuinigingen een aantal schoolonderdelen wordt geschrapt. Hij beproeft zijn geluk in de vechtsport.

Regisseur en acteurs

 • Frank Coraci portrait

  Frank Coraci

  director

 • Mark DellaGrotte portrait

  Mark DellaGrotte

  actor

 • Reggie Lee portrait

  Reggie Lee

  actor

 • Bas Rutten portrait

  Bas Rutten

  actor

 • Charice portrait

  Charice

  actor

 • Gary Valentine portrait

  Gary Valentine

  actor

 • Joe Rogan portrait

  Joe Rogan

  actor

 • Greg Germann portrait

  Greg Germann

  actor

 • Henry Winkler portrait

  Henry Winkler

  actor

 • Salma Hayek portrait

  Salma Hayek

  actor

 • Kevin James portrait

  Kevin James

  actor

Trailers

Here Comes the Boom

Zin om Here Comes the Boom lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Here Comes the Boom te bekijken voor je op een rijtje.

Here Comes the Boom downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Here Comes the Boom downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Here Comes the Boom. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Here Comes the Boom er ook in SD heel goed uit.

Here Comes the Boom streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Here Comes the Boom net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Here Comes the Boom hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Here Comes the Boom helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Here Comes the Boom torrent

Denk je dat je om Here Comes the Boom te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Here Comes the Boom trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Here Comes the Boom de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.