Here Comes the Boom
%
64

Here Comes the Boom

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Here Comes the Boom

Moeite met waar je nou Here Comes the Boom moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Here Comes the Boom

Bekijk nog 3 bronnen

Weten in welke bioscopen Here Comes the Boom draait?

Samenvatting

De vroegere vechtsporter Scott Voss leidt een saai leven als biologieleraar aan een middelbare school met een slechte reputatie. Onredelijke bezuinigingen van schooldirecteur Becher schudden Scott wakker. Hij wil in de ring met zijn vuisten voldoende geld verdienen om de baan van de sympatieke muziekleraar Marty Streb te behouden.

Regisseur en acteurs

 • Frank Coraci portrait

  Frank Coraci

  director

 • Mark DellaGrotte portrait

  Mark DellaGrotte

  actor

 • Reggie Lee portrait

  Reggie Lee

  actor

 • Bas Rutten portrait

  Bas Rutten

  actor

 • Charice portrait

  Charice

  actor

 • Gary Valentine portrait

  Gary Valentine

  actor

 • Joe Rogan portrait

  Joe Rogan

  actor

 • Greg Germann portrait

  Greg Germann

  actor

 • Henry Winkler portrait

  Henry Winkler

  actor

 • Salma Hayek portrait

  Salma Hayek

  actor

 • Kevin James portrait

  Kevin James

  actor

Trailers

Here Comes the Boom

Benieuwd naar Here Comes the Boom? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Here Comes the Boom draait.

Here Comes the Boom in de bioscoop

Here Comes the Boom draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Here Comes the Boom.

Here Comes the Boom streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Here Comes the Boom te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Here Comes the Boom een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Here Comes the Boom zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Here Comes the Boom torrent

Op zoek naar een torrent van Here Comes the Boom? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Here Comes the Boom zonder zorgen.

Here Comes the Boom downloaden

Als Here Comes the Boom binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Here Comes the Boom trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Here Comes the Boom de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.