Here Comes the Boom
%
64

Here Comes the Boom

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Here Comes the Boom

Moeite met waar je nou Here Comes the Boom moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Here Comes the Boom

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

De vroegere vechtsporter Scott Voss leidt een saai leven als biologieleraar aan een middelbare school met een slechte reputatie. Onredelijke bezuinigingen van schooldirecteur Becher schudden Scott wakker. Hij wil in de ring met zijn vuisten voldoende geld verdienen om de baan van de sympatieke muziekleraar Marty Streb te behouden.

Regisseur en acteurs

 • Frank Coraci portrait

  Frank Coraci

  director

 • Mark DellaGrotte portrait

  Mark DellaGrotte

  actor

 • Reggie Lee portrait

  Reggie Lee

  actor

 • Bas Rutten portrait

  Bas Rutten

  actor

 • Charice portrait

  Charice

  actor

 • Gary Valentine portrait

  Gary Valentine

  actor

 • Joe Rogan portrait

  Joe Rogan

  actor

 • Greg Germann portrait

  Greg Germann

  actor

 • Henry Winkler portrait

  Henry Winkler

  actor

 • Salma Hayek portrait

  Salma Hayek

  actor

 • Kevin James portrait

  Kevin James

  actor

Trailers

Here Comes the Boom

Wil je Here Comes the Boom kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2012 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Here Comes the Boom streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Here Comes the Boom niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Here Comes the Boom zelfs gratis bekijken.

Here Comes the Boom downloaden

Wil je Here Comes the Boom ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Here Comes the Boom overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Here Comes the Boom torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Here Comes the Boom is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Here Comes the Boom trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Here Comes the Boom de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.