Here is Harold
%
60

Here is Harold

Nu kijken

Kijk Here is Harold

Moeite met waar je nou Here is Harold moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Here is Harold

Bekijk nog 2 bronnen

Weten in welke bioscopen Here is Harold draait?

Samenvatting

Al meer dan 40 jaar bestieren Harold en zijn vrouw Marny een succesvolle meubelwinkel. Hier komt abrupt een eind aan wanneer IKEA een enorme winkel opent recht tegenover Harold's kleine meubelzaak. Het duurt niet lang voordat Harold en Marny zowel hun winkel als hun huis verliezen aan de bank. Tot overmaat van ramp begint Marny ook nog aan geheugenverlies te lijden. In zijn steeds groter wordende wanhoop en boosheid, besluit Harold tot wraak. Met een pistool in de zak stapt hij in zijn oude Saab en rijdt van Noorwegen naar het hoofdkantoor van de multinational in Zweden om de oprichter van IKEA, Ingvar Kamprad, te ontvoeren. Hij had er echter niet op gerekend dat de miljardair zeer blij is met zijn ontvoering…

Regisseur en acteurs

 • Gunnar Vikene portait

  Gunnar Vikene

  Director

 • Bjørn Sundquist portait

  Bjørn Sundquist

  Harold

 • Björn Granath portait

  Björn Granath

  Kamprad

 • Fanny Ketter portait

  Fanny Ketter

  Ebba

 • Lena-Pia Bernhardsson portait

  Lena-Pia Bernhardsson

  Frau Mårtensson

 • Vidar Magnussen portait

  Vidar Magnussen

  Jan

 • Evert Lindkvist portrait

  Evert Lindkvist

  Herr Mårtensson

 • Samuel Hellström portrait

  Samuel Hellström

  Christer

 • Ellen Birgitte Winther portrait

  Ellen Birgitte Winther

  Jeanette

 • Grethe Selius portrait

  Grethe Selius

  Marny

 • Andreas Hyttsten portrait

  Andreas Hyttsten

  Robert

 • Veslemøy Mørkrid portait

  Veslemøy Mørkrid

  Solveig

 • Amina Eleonora Bergrem portrait

  Amina Eleonora Bergrem

  Christine

 • Susann Bugge Kambestad portrait

  Susann Bugge Kambestad

  Silje

 • Olaf Heggdal portrait

  Olaf Heggdal

  Rasmussen

 • Staale Fosse portrait

  Staale Fosse

  Kim

 • Øyvor Bakke portrait

  Øyvor Bakke

  TV-Kommentator

Here is Harold

Benieuwd naar Here is Harold? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Here is Harold draait.

Here is Harold in de bioscoop

Here is Harold draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Here is Harold.

Here is Harold streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Here is Harold te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Here is Harold een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Here is Harold zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Here is Harold torrent

Op zoek naar een torrent van Here is Harold? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Here is Harold zonder zorgen.

Here is Harold downloaden

Als Here is Harold binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Here is Harold trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Here is Harold de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.