Hesher
%
71

Hesher

Nu kijken

Kijk Hesher

Moeite met waar je nou Hesher moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Hesher

Samenvatting

Hesher (een rol van talent Joseph Gordon-Levitt) is wat je noemt een einzelganger. Het liefst alleen. Hij heeft een hekel aan alles en iedereen, een smerige kop met lang haar en zit onder de zelfgemaakte tattoos. Hij is broodmager en een overtuigende kettingroker. Hij zet graag dingen in de brand maar blaast ze nog liever op. Hij leeft in zijn busje. Tot hij de 13-jarige TJ ontmoet.

Regisseur en acteurs

 • Spencer Susser portait

  Spencer Susser

  Director

 • Joseph Gordon-Levitt portait

  Joseph Gordon-Levitt

  Hesher

 • Natalie Portman portait

  Natalie Portman

  Nicole

 • Rainn Wilson portait

  Rainn Wilson

  Paul Forney

 • Audrey Wasilewski portait

  Audrey Wasilewski

  Coleen Bolder

 • Frank Collison portait

  Frank Collison

  Funeral Director

 • Piper Laurie portait

  Piper Laurie

  Madeleine Forney

 • Paul Bates portait

  Paul Bates

  Mr. Elsberry

 • John Carroll Lynch portait

  John Carroll Lynch

  Larry

 • Devin Brochu portait

  Devin Brochu

  T.J.

 • Monica Staggs portait

  Monica Staggs

  Mom

 • Mary Elizabeth Barrett portait

  Mary Elizabeth Barrett

  Meryl

Hesher

Zin om Hesher lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Hesher te bekijken voor je op een rijtje.

Hesher downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Hesher downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Hesher. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Hesher er ook in SD heel goed uit.

Hesher streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Hesher net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Hesher hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Hesher helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Hesher torrent

Denk je dat je om Hesher te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Hesher trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Hesher de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.