Hesher
%
71

Hesher

Nu kijken

Kijk Hesher

Moeite met waar je nou Hesher moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Hesher

Samenvatting

Hesher (een rol van talent Joseph Gordon-Levitt) is wat je noemt een einzelganger. Het liefst alleen. Hij heeft een hekel aan alles en iedereen, een smerige kop met lang haar en zit onder de zelfgemaakte tattoos. Hij is broodmager en een overtuigende kettingroker. Hij zet graag dingen in de brand maar blaast ze nog liever op. Hij leeft in zijn busje. Tot hij de 13-jarige TJ ontmoet.

Regisseur en acteurs

 • Spencer Susser portait

  Spencer Susser

  Director

 • Joseph Gordon-Levitt portait

  Joseph Gordon-Levitt

  Hesher

 • Natalie Portman portait

  Natalie Portman

  Nicole

 • Rainn Wilson portait

  Rainn Wilson

  Paul Forney

 • Audrey Wasilewski portait

  Audrey Wasilewski

  Coleen Bolder

 • Frank Collison portait

  Frank Collison

  Funeral Director

 • Piper Laurie portait

  Piper Laurie

  Madeleine Forney

 • Paul Bates portait

  Paul Bates

  Mr. Elsberry

 • John Carroll Lynch portait

  John Carroll Lynch

  Larry

 • Devin Brochu portait

  Devin Brochu

  T.J.

 • Monica Staggs portait

  Monica Staggs

  Mom

 • Mary Elizabeth Barrett portait

  Mary Elizabeth Barrett

  Meryl

Hesher

Wil je Hesher kijken? De movie van Spencer Susser uit 2012 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Hesher op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Hesher met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Hesher downloaden

Het downloaden van Hesher is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Hesher ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Hesher streamen

Het streamen van Hesher heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Hesher online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Hesher kijkt. Ideaal!

Hesher torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Hesher. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Hesher trailer

Bekijk eerst even de trailer van Hesher voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.