Bombardement, Het
%
39

Bombardement, Het

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Bombardement, Het

Moeite met waar je nou Bombardement, Het moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bombardement, Het

Bekijk nog 9 bronnen

Samenvatting

Rotterdam, mei 1940. Bakkersknecht Vincent de Graaf (Jan Smit) ontmoet bij toeval de welgestelde Eva von Heerle (Roos van Erkel). Zij is de dochter van uit Duitsland gevluchte notabelen, hij een volksjongen die werk vond in Rotterdam. Zij staat op het punt een verstandshuwelijk aan te gaan met een rijke industrieel. Hij wil naar Amerika om zijn zieke broer Chris (Mike Weerts) een toekomst te geven. Vincent raakt halsoverkop verliefd op Eva, maar alleen een wonder kan hen bij elkaar brengen. Of het noodlot… Dan trekken Hitlers troepen de grens over. Terwijl het Nederlands leger dapper weerstand biedt, ziet Vincent zijn kans schoon om een centje bij te verdienen Hij biedt Dirk aan de ouders van Eva naar Rotterdam te halen. Tot Vincents eigen verbazing vergezelt Eva hem op de gevaarlijke tocht dwars door de frontlinie. Terwijl de twee zowel avontuurlijke als romantische momenten beleven, komt er een waarschuwing uit Berlijn. Als het Nederlandse leger zich niet direct overgeeft, zal Rotterdam gebombardeerd worden. De legerleiding negeert het Duitse ultimatum; de bommenwerpers vliegen volgeladen naar de Maasstad. 14 mei zal de levens van alle Rotterdammers voorgoed veranderen. (Original Title - Bombardement (Het)) ©2012 Fuworks

Regisseur en acteurs

 • Ate de Jong portrait

  Ate de Jong

  Director

 • Jan Smit portait

  Jan Smit

  Vincent de Graaf

 • Roos van Erkel portait

  Roos van Erkel

  Eva von Heerle

 • Monic Hendrickx portait

  Monic Hendrickx

  Eva's Mother

 • Mike Weerts portait

  Mike Weerts

  Chris

 • Pieter Van der Sman portrait

  Pieter Van der Sman

  Dirk

 • Teri Tordai portait

  Teri Tordai

  Tante Anke

 • Jelle Palmaerts portrait

  Jelle Palmaerts

  Herman

Trailers

Bombardement, Het

Zin om Bombardement, Het lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Bombardement, Het te bekijken voor je op een rijtje.

Bombardement, Het downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Bombardement, Het downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Bombardement, Het. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Bombardement, Het er ook in SD heel goed uit.

Bombardement, Het streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Bombardement, Het net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Bombardement, Het hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Bombardement, Het helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Bombardement, Het torrent

Denk je dat je om Bombardement, Het te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Bombardement, Het trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Bombardement, Het de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.