Het Chimpansee Complex
%
62

Het Chimpansee Complex

Bekijk de trailer

Kijk Het Chimpansee Complex

Moeite met waar je nou Het Chimpansee Complex moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De hoofdpersonen van Het Chimpansee Complex zijn getraumatiseerde chimpansees, die na jarenlange eenzame opsluiting bij mensen thuis, in laboratoria of in circussen, in het opvangcentrum van Stichting AAP leren om met soortgenoten te leven. De verzorgers die dit kwetsbare proces begeleiden, werken aan paradoxale utopie: als mensen proberen ze de chimpansees te leren weer als primaten te leven. Emotionele confrontaties en ethische kwesties benadrukken de ambigue relatie tussen mens en dier. Is het mogelijk om buiten ons menselijk perspectief te denken?

Regisseur en acteurs

  • Marc Schmidt portrait

    Marc Schmidt

    Director

Trailers

Het Chimpansee Complex

Op zoek naar Het Chimpansee Complex? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Het Chimpansee Complex streamen

Het streamen van movies als Het Chimpansee Complex heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Het Chimpansee Complex waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Het Chimpansee Complex dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Het Chimpansee Complex downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Het Chimpansee Complex te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Het Chimpansee Complex torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Het Chimpansee Complex trailer

Weet je nog niet zeker of Het Chimpansee Complex jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.