Het Chimpansee Complex
%
62

Het Chimpansee Complex

Bekijk de trailer

Kijk Het Chimpansee Complex

Moeite met waar je nou Het Chimpansee Complex moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De hoofdpersonen van Het Chimpansee Complex zijn getraumatiseerde chimpansees, die na jarenlange eenzame opsluiting bij mensen thuis, in laboratoria of in circussen, in het opvangcentrum van Stichting AAP leren om met soortgenoten te leven. De verzorgers die dit kwetsbare proces begeleiden, werken aan paradoxale utopie: als mensen proberen ze de chimpansees te leren weer als primaten te leven. Emotionele confrontaties en ethische kwesties benadrukken de ambigue relatie tussen mens en dier. Is het mogelijk om buiten ons menselijk perspectief te denken?

Regisseur en acteurs

  • Marc Schmidt portrait

    Marc Schmidt

    Director

Trailers

Het Chimpansee Complex

Wil je Het Chimpansee Complex kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2014 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Het Chimpansee Complex streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Het Chimpansee Complex niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Het Chimpansee Complex zelfs gratis bekijken.

Het Chimpansee Complex downloaden

Wil je Het Chimpansee Complex ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Het Chimpansee Complex overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Het Chimpansee Complex torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Het Chimpansee Complex is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Het Chimpansee Complex trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Het Chimpansee Complex de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.