Het Chimpansee Complex
%
62

Het Chimpansee Complex

Bekijk de trailer

Kijk Het Chimpansee Complex

Moeite met waar je nou Het Chimpansee Complex moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De hoofdpersonen van Het Chimpansee Complex zijn getraumatiseerde chimpansees, die na jarenlange eenzame opsluiting bij mensen thuis, in laboratoria of in circussen, in het opvangcentrum van Stichting AAP leren om met soortgenoten te leven. De verzorgers die dit kwetsbare proces begeleiden, werken aan paradoxale utopie: als mensen proberen ze de chimpansees te leren weer als primaten te leven. Emotionele confrontaties en ethische kwesties benadrukken de ambigue relatie tussen mens en dier. Is het mogelijk om buiten ons menselijk perspectief te denken?

Regisseur en acteurs

  • Marc Schmidt portrait

    Marc Schmidt

    Director

Trailers

Het Chimpansee Complex

Wil je Het Chimpansee Complex kijken? De movie van Marc Schmidt uit 2014 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Het Chimpansee Complex op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Het Chimpansee Complex met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Het Chimpansee Complex downloaden

Het downloaden van Het Chimpansee Complex is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Het Chimpansee Complex ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Het Chimpansee Complex streamen

Het streamen van Het Chimpansee Complex heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Het Chimpansee Complex online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Het Chimpansee Complex kijkt. Ideaal!

Het Chimpansee Complex torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Het Chimpansee Complex. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Het Chimpansee Complex trailer

Bekijk eerst even de trailer van Het Chimpansee Complex voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.