Het diner
%
61

Het diner

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Het diner

Moeite met waar je nou Het diner moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Het diner

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

This unconventional mystery centers on two sets of parents as they discuss their teenage sons' crimes -- which could ruin the lives of both couples.

Regisseur en acteurs

 • Menno Meyjes portrait

  Menno Meyjes

  Director

 • Jacob Derwig portrait

  Jacob Derwig

  Actor

 • Daan Schuurmans portrait

  Daan Schuurmans

  Actor

 • Thekla Reuten portrait

  Thekla Reuten

  Actor

 • Kim van Kooten portrait

  Kim van Kooten

  Actor

Trailers

Het diner

Wil je Het diner kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2013 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Het diner streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Het diner niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Het diner zelfs gratis bekijken.

Het diner downloaden

Wil je Het diner ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Het diner overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Het diner torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Het diner is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Het diner trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Het diner de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.