Het diner
%
61

Het diner

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Het diner

Moeite met waar je nou Het diner moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Het diner

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

This unconventional mystery centers on two sets of parents as they discuss their teenage sons' crimes -- which could ruin the lives of both couples.

Regisseur en acteurs

 • Menno Meyjes portrait

  Menno Meyjes

  Director

 • Jacob Derwig portrait

  Jacob Derwig

  Actor

 • Daan Schuurmans portrait

  Daan Schuurmans

  Actor

 • Thekla Reuten portrait

  Thekla Reuten

  Actor

 • Kim van Kooten portrait

  Kim van Kooten

  Actor

Trailers

Het diner

Veel gehoord over Het diner en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Het diner heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Het diner streamen

Wil je Het diner, de movie met Jacob Derwig, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Het diner zelfs gratis kijken.

Het diner downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Het diner ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Het diner er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Het diner torrent

Op zoek naar een torrent van Het diner? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Het diner te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Het diner trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Het diner. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.