Het geheim van Delft

Het geheim van Delft

Nu kijken

Kijk Het geheim van Delft

Moeite met waar je nou Het geheim van Delft moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Het geheim van Delft

Samenvatting

The secret from the title is the lost recipe for shiny Delft pottery, that Jan Vogel is desperately trying to rediscover. For his attempts he needs platinum, but the funds run out because the factory owner Van Haaften has lost his money in stock-speculations. Luckily for Jan, he finds a farewell letter in the park, including a large sum of money. Meanwhile, the owner's son Leo confesses his love for Jan's daughter Annie, but Van Haaften forbids their marriage.

Regisseur en acteurs

 • Maurits Binger portrait

  Maurits Binger

  Director

 • Annie Bos portrait

  Annie Bos

  Annie Vogel

 • Lily Bouwmeester portrait

  Lily Bouwmeester

  Lilly Vogel

 • Jan van Dommelen portrait

  Jan van Dommelen

  Jan Vogel

 • Willem van der Veer portrait

  Willem van der Veer

  Willem Berg

 • Louis H. Chrispijn portrait

  Louis H. Chrispijn

  Van Haaften

 • Frederick Vogeding portrait

  Frederick Vogeding

  Leo van Haaften

 • Paula de Waart portrait

  Paula de Waart

  Mevrouw Van Haaften

 • Minny Erfmann portrait

  Minny Erfmann

  Minny van Haaften

Het geheim van Delft

Op zoek naar Het geheim van Delft? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Het geheim van Delft streamen

Het streamen van movies als Het geheim van Delft heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Het geheim van Delft waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Het geheim van Delft dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Het geheim van Delft downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Het geheim van Delft te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Het geheim van Delft torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Het geheim van Delft trailer

Weet je nog niet zeker of Het geheim van Delft jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.