Het geheim van Delft

Het geheim van Delft

Nu kijken

Kijk Het geheim van Delft

Moeite met waar je nou Het geheim van Delft moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Het geheim van Delft

Samenvatting

The secret from the title is the lost recipe for shiny Delft pottery, that Jan Vogel is desperately trying to rediscover. For his attempts he needs platinum, but the funds run out because the factory owner Van Haaften has lost his money in stock-speculations. Luckily for Jan, he finds a farewell letter in the park, including a large sum of money. Meanwhile, the owner's son Leo confesses his love for Jan's daughter Annie, but Van Haaften forbids their marriage.

Regisseur en acteurs

 • Maurits Binger portrait

  Maurits Binger

  Director

 • Annie Bos portrait

  Annie Bos

  Annie Vogel

 • Lily Bouwmeester portrait

  Lily Bouwmeester

  Lilly Vogel

 • Jan van Dommelen portrait

  Jan van Dommelen

  Jan Vogel

 • Willem van der Veer portrait

  Willem van der Veer

  Willem Berg

 • Louis H. Chrispijn portrait

  Louis H. Chrispijn

  Van Haaften

 • Frederick Vogeding portrait

  Frederick Vogeding

  Leo van Haaften

 • Paula de Waart portrait

  Paula de Waart

  Mevrouw Van Haaften

 • Minny Erfmann portrait

  Minny Erfmann

  Minny van Haaften

Het geheim van Delft

Het geheim van Delft streamen

Het geheim van Delft streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Het geheim van Delft downloaden

Zin om Het geheim van Delft te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Het geheim van Delft te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Het geheim van Delft torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Het geheim van Delft makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Het geheim van Delft trailer

Wil je er zeker van zijn dat Het geheim van Delft jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.