Het geheim van Delft

Het geheim van Delft

Nu kijken

Kijk Het geheim van Delft

Moeite met waar je nou Het geheim van Delft moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Het geheim van Delft

Samenvatting

The secret from the title is the lost recipe for shiny Delft pottery, that Jan Vogel is desperately trying to rediscover. For his attempts he needs platinum, but the funds run out because the factory owner Van Haaften has lost his money in stock-speculations. Luckily for Jan, he finds a farewell letter in the park, including a large sum of money. Meanwhile, the owner's son Leo confesses his love for Jan's daughter Annie, but Van Haaften forbids their marriage.

Regisseur en acteurs

 • Maurits Binger portrait

  Maurits Binger

  Director

 • Annie Bos portrait

  Annie Bos

  Annie Vogel

 • Lily Bouwmeester portrait

  Lily Bouwmeester

  Lilly Vogel

 • Jan van Dommelen portrait

  Jan van Dommelen

  Jan Vogel

 • Willem van der Veer portrait

  Willem van der Veer

  Willem Berg

 • Louis H. Chrispijn portrait

  Louis H. Chrispijn

  Van Haaften

 • Frederick Vogeding portrait

  Frederick Vogeding

  Leo van Haaften

 • Paula de Waart portrait

  Paula de Waart

  Mevrouw Van Haaften

 • Minny Erfmann portrait

  Minny Erfmann

  Minny van Haaften

Het geheim van Delft

Wil je Het geheim van Delft kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 1917 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Het geheim van Delft streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Het geheim van Delft niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Het geheim van Delft zelfs gratis bekijken.

Het geheim van Delft downloaden

Wil je Het geheim van Delft ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Het geheim van Delft overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Het geheim van Delft torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Het geheim van Delft is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Het geheim van Delft trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Het geheim van Delft de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.