Het geheim van Delft

Het geheim van Delft

Nu kijken

Kijk Het geheim van Delft

Moeite met waar je nou Het geheim van Delft moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Het geheim van Delft

Samenvatting

The secret from the title is the lost recipe for shiny Delft pottery, that Jan Vogel is desperately trying to rediscover. For his attempts he needs platinum, but the funds run out because the factory owner Van Haaften has lost his money in stock-speculations. Luckily for Jan, he finds a farewell letter in the park, including a large sum of money. Meanwhile, the owner's son Leo confesses his love for Jan's daughter Annie, but Van Haaften forbids their marriage.

Regisseur en acteurs

 • Maurits Binger portrait

  Maurits Binger

  Director

 • Annie Bos portrait

  Annie Bos

  Annie Vogel

 • Lily Bouwmeester portrait

  Lily Bouwmeester

  Lilly Vogel

 • Jan van Dommelen portrait

  Jan van Dommelen

  Jan Vogel

 • Willem van der Veer portrait

  Willem van der Veer

  Willem Berg

 • Louis H. Chrispijn portrait

  Louis H. Chrispijn

  Van Haaften

 • Frederick Vogeding portrait

  Frederick Vogeding

  Leo van Haaften

 • Paula de Waart portrait

  Paula de Waart

  Mevrouw Van Haaften

 • Minny Erfmann portrait

  Minny Erfmann

  Minny van Haaften

Het geheim van Delft

Wil je Het geheim van Delft kijken? De movie van Maurits Binger uit 1917 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Het geheim van Delft op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Het geheim van Delft met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Het geheim van Delft downloaden

Het downloaden van Het geheim van Delft is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Het geheim van Delft ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Het geheim van Delft streamen

Het streamen van Het geheim van Delft heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Het geheim van Delft online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Het geheim van Delft kijkt. Ideaal!

Het geheim van Delft torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Het geheim van Delft. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Het geheim van Delft trailer

Bekijk eerst even de trailer van Het geheim van Delft voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.