Het geheim
%
68

Het geheim

Nu kijken

Kijk Het geheim

Moeite met waar je nou Het geheim moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Het geheim

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Ben Stikker is acht jaar en vormt samen met zijn vader Koos het goochelduo Stikker Zn. goochelshow. Probleem is alleen dat Ben veel meer talent heeft dan zijn vader, maar dat die laatste dat zelf niet helemaal doorheeft. Koos goochelt per ongeluk Ben's vriendinnetje Sylvie weg, maar kan haar met geen mogelijkheid meer terugvinden. Ben moet Sylvie proberen terug te vinden om het huwelijk van zijn ouders te redden en zijn vader uit handen van pers en justitie te houden.

Regisseur en acteurs

 • Joram Lürsen portrait

  Joram Lürsen

  Director

 • Thor Braun portrait

  Thor Braun

  Actor

 • Theo Maassen portrait

  Theo Maassen

  Actor

 • Daan Schuurmans portrait

  Daan Schuurmans

  Actor

 • Fred Goessens portrait

  Fred Goessens

  Actor

 • Chantal Janzen portrait

  Chantal Janzen

  Actor

 • Java Siegertsz portrait

  Java Siegertsz

  Actor

 • Caroline de Bruijn portrait

  Caroline de Bruijn

  Actor

Het geheim

Op zoek naar Het geheim? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Het geheim streamen

Het streamen van movies als Het geheim heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Het geheim waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Het geheim dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Het geheim downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Het geheim te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Het geheim torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Het geheim trailer

Weet je nog niet zeker of Het geheim jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.