Het geheim
%
68

Het geheim

Nu kijken

Kijk Het geheim

Moeite met waar je nou Het geheim moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Het geheim

Samenvatting

De achtjarige Ben leert goochelen en is gefascineerd door de grote verdwijntruc. Als zijn vriendinnetje Sylvie echter in rook opgegaan lijkt te zijn, ontaardt dit in een landelijk schandaal wat Ben en zijn familie meesleurt in een spannend avontuur. Ben moet erachter komen wat echt is en wat een illusie.

Regisseur en acteurs

 • Joram Lürsen portrait

  Joram Lürsen

  Director

 • Thor Braun portrait

  Thor Braun

  Actor

 • Theo Maassen portrait

  Theo Maassen

  Actor

 • Daan Schuurmans portrait

  Daan Schuurmans

  Actor

 • Fred Goessens portrait

  Fred Goessens

  Actor

 • Chantal Janzen portrait

  Chantal Janzen

  Actor

 • Java Siegertsz portrait

  Java Siegertsz

  Actor

 • Caroline de Bruijn portrait

  Caroline de Bruijn

  Actor

Het geheim

Wil je Het geheim kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2010 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Het geheim streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Het geheim niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Het geheim zelfs gratis bekijken.

Het geheim downloaden

Wil je Het geheim ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Het geheim overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Het geheim torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Het geheim is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Het geheim trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Het geheim de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.