Het geheim
%
68

Het geheim

Nu kijken

Kijk Het geheim

Moeite met waar je nou Het geheim moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Het geheim

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Ben Stikker is acht jaar en vormt samen met zijn vader Koos het goochelduo Stikker Zn. goochelshow. Probleem is alleen dat Ben veel meer talent heeft dan zijn vader, maar dat die laatste dat zelf niet helemaal doorheeft. Koos goochelt per ongeluk Ben's vriendinnetje Sylvie weg, maar kan haar met geen mogelijkheid meer terugvinden. Ben moet Sylvie proberen terug te vinden om het huwelijk van zijn ouders te redden en zijn vader uit handen van pers en justitie te houden.

Regisseur en acteurs

 • Joram Lürsen portrait

  Joram Lürsen

  Director

 • Thor Braun portrait

  Thor Braun

  Actor

 • Theo Maassen portrait

  Theo Maassen

  Actor

 • Daan Schuurmans portrait

  Daan Schuurmans

  Actor

 • Fred Goessens portrait

  Fred Goessens

  Actor

 • Chantal Janzen portrait

  Chantal Janzen

  Actor

 • Java Siegertsz portrait

  Java Siegertsz

  Actor

 • Caroline de Bruijn portrait

  Caroline de Bruijn

  Actor

Het geheim

Veel gehoord over Het geheim en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Het geheim heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Het geheim streamen

Wil je Het geheim, de movie met Thor Braun, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Het geheim zelfs gratis kijken.

Het geheim downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Het geheim ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Het geheim er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Het geheim torrent

Op zoek naar een torrent van Het geheim? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Het geheim te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Het geheim trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Het geheim. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.