The Golden Compass
%
61

The Golden Compass

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Golden Compass

Moeite met waar je nou The Golden Compass moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Golden Compass

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Op een dag in een parallel universum krijgt het weesmeisje Lyra een gouden kompas van haar oude leraar. Dit kompas kan een antwoord geven op alle vragen, tenminste als je weet hoe je het af moet lezen. Lyra mag aan niemand vertellen dat ze dit krachtige instrument bezit, maar ze wordt op de hielen gezeten door de boosaardige Marisa Coulter. Wanneer Lyra's goede vriend Roger verdwijnt, vraagt ze aan het kompas waar hij is. Het toestel geeft aan dat ze het spoor moet volgen van Lord Asriel, die voor onderzoek naar het koude noorden is afgereisd. Tijdens haar zoektocht sluit Lyra vriendschap met de gepantserde ijsbeer Lorek en ontmoet ze de vliegende ijskoningin Serafina. Op dat moment barst een ongekende strijd tussen goed en kwaad los, die het voortbestaan van Lyra's wereld zal bepalen?

Regisseur en acteurs

 • Chris Weitz portrait

  Chris Weitz

  director

 • Jim Carter portrait

  Jim Carter

  actor

 • John Bett portrait

  John Bett

  actor

 • Jack Shepherd portrait

  Jack Shepherd

  actor

 • Simon McBurney portrait

  Simon McBurney

  actor

 • Sam Elliott portrait

  Sam Elliott

  actor

 • Ian McShane portrait

  Ian McShane

  actor

 • Tom Courtenay portrait

  Tom Courtenay

  actor

 • Eva Green portrait

  Eva Green

  actor

 • Ian McKellen portrait

  Ian McKellen

  actor

 • Freddie Highmore portrait

  Freddie Highmore

  actor

 • Ben Walker portrait

  Ben Walker

  actor

 • Dakota Blue Richards portrait

  Dakota Blue Richards

  actor

 • Daniel Craig portrait

  Daniel Craig

  actor

 • Nicole Kidman portrait

  Nicole Kidman

  actor

Trailers

The Golden Compass

Zin om The Golden Compass lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om The Golden Compass te bekijken voor je op een rijtje.

The Golden Compass downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je The Golden Compass downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van The Golden Compass. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet The Golden Compass er ook in SD heel goed uit.

The Golden Compass streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je The Golden Compass net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je The Golden Compass hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je The Golden Compass helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

The Golden Compass torrent

Denk je dat je om The Golden Compass te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

The Golden Compass trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of The Golden Compass de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.