The Golden Compass
%
61

The Golden Compass

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Golden Compass

Moeite met waar je nou The Golden Compass moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Golden Compass

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Bereid je voor op het grootste filmspektakel van het jaar. In een wereld waar heksen de hemel van het noorden beheersen, gepantserde beren je beste vriend zijn en het kwade Magisterium regeert, wonen Lyra en haar Daemon Pan. In haar wereld heeft ieder mens een Daemon, een dier dat perfect bij je past en altijd bij je is. Lyra woont op een grote Engelse universiteit totdat het grootste avontuur van haar leven losbarst... Mysterieuze Gobblers ontvoeren kinderen van de straat en nemen ze mee naar het hoge noorden. Als ook Lyra's vriend Roger wordt meegenomen, is ze vastbesloten om hem te redden! In het bezit van een gouden kompas dat de waarheid spreekt gaat ze op reis. Ze hoopt op de hulp van haar stoere oom Asriel of de charmante Miss Coulter, maar ze leert dat echte hulp soms uit onverwachte hoek komt

Regisseur en acteurs

 • Chris Weitz portrait

  Chris Weitz

  director

 • Jim Carter portrait

  Jim Carter

  actor

 • John Bett portrait

  John Bett

  actor

 • Jack Shepherd portrait

  Jack Shepherd

  actor

 • Simon McBurney portrait

  Simon McBurney

  actor

 • Sam Elliott portrait

  Sam Elliott

  actor

 • Ian McShane portrait

  Ian McShane

  actor

 • Tom Courtenay portrait

  Tom Courtenay

  actor

 • Eva Green portrait

  Eva Green

  actor

 • Ian McKellen portrait

  Ian McKellen

  actor

 • Freddie Highmore portrait

  Freddie Highmore

  actor

 • Ben Walker portrait

  Ben Walker

  actor

 • Dakota Blue Richards portrait

  Dakota Blue Richards

  actor

 • Daniel Craig portrait

  Daniel Craig

  actor

 • Nicole Kidman portrait

  Nicole Kidman

  actor

Trailers

The Golden Compass

Wil je The Golden Compass kijken? De movie vanuit 2007 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om The Golden Compass op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om The Golden Compass met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

The Golden Compass downloaden

Het downloaden van The Golden Compass is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je The Golden Compass ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

The Golden Compass streamen

Het streamen van The Golden Compass heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je The Golden Compass online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar The Golden Compass kijkt. Ideaal!

The Golden Compass torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van The Golden Compass. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

The Golden Compass trailer

Bekijk eerst even de trailer van The Golden Compass voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.