Het is een schone dag geweest
%
80

Het is een schone dag geweest

Kijk Het is een schone dag geweest

Moeite met waar je nou Het is een schone dag geweest moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Documentary about the last four seasons on the farm run by the director's parents. The film starts on 1 January 1992, at 6 am and ends in a misty landscape at the end of that year. Het is een schone dag geweest (It's been a beautiful day) shows the end of a farm venture for which no successor has been found, but also the disappearance of a traditional way of life. Modern agriculture is ruled by new regulations, largely made in Brussels. Lonely work on a noisy machine replaces hard but communal work on the land. In a disciplined style, the film shows the disappearance of a traditional lifestyle in part of Holland. Het is een schone dag geweest was ïn 2007 admitted to the "Canon van de Nederlandse Film", a list of the most important Dutch films. (filmcommission.nl)

Het is een schone dag geweest

Benieuwd naar Het is een schone dag geweest? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Het is een schone dag geweest kunt bekijken.

Het is een schone dag geweest streamen

Wil je Het is een schone dag geweest streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Het is een schone dag geweest gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Het is een schone dag geweest downloaden

movies als Het is een schone dag geweest kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Het is een schone dag geweest. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Het is een schone dag geweest. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Het is een schone dag geweest torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Het is een schone dag geweest te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Het is een schone dag geweest trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Het is een schone dag geweest je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!