Het Leven Is Vurrukkulluk

Het Leven Is Vurrukkulluk

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Het Leven Is Vurrukkulluk

Moeite met waar je nou Het Leven Is Vurrukkulluk moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Het Leven Is Vurrukkulluk

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Tijdens een heerlijke lentedag zijn de twee beste vrienden, Mees en Boelie samen in het Vondelpark. Wat een normale dag lijkt te worden, verandert wanneer ze de jonge en knappe Panda ontmoeten. Waar de hitte in het Vondelpark lijkt te stijgen, ontbreekt deze bij het lang getrouwde stel Etta en Ernst-Jan. Ernst-Jan verdenkt Etta van overspel en heeft zo zijn eigen ideeën over hoe hij haar moet betrappen. In het laatste liefdesverhaal kruisen de paden van Rosa en Kees, oude geliefden, na decennia onverwacht weer. Voorzichtig als een mooie Amsterdamse lentedag lijkt hun liefde opnieuw op te bloeien.

Regisseur en acteurs

 • Frans Weisz portrait

  Frans Weisz

  Director

 • Reinout Scholten van Aschat portrait

  Reinout Scholten van Aschat

  Actor

 • Géza Weisz portrait

  Géza Weisz

  Actor

 • Romy Louise Lauwers portrait

  Romy Louise Lauwers

  Actor

Trailers

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

Het Leven Is Vurrukkulluk

Op zoek naar Het Leven Is Vurrukkulluk? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Het Leven Is Vurrukkulluk streamen

Het streamen van movies als Het Leven Is Vurrukkulluk heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Het Leven Is Vurrukkulluk waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Het Leven Is Vurrukkulluk dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Het Leven Is Vurrukkulluk downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Het Leven Is Vurrukkulluk te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Het Leven Is Vurrukkulluk torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Het Leven Is Vurrukkulluk trailer

Weet je nog niet zeker of Het Leven Is Vurrukkulluk jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.