Het leven uit een dag
%
65

Het leven uit een dag

Nu kijken

Kijk Het leven uit een dag

Moeite met waar je nou Het leven uit een dag moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Het leven uit een dag

Samenvatting

In een wereld waarin een mensenleven maar één dag duurt en waar elke daad éénmalig is, worden Benny en Gini zo verliefd op elkaar dat één dag niet lang genoeg is. Er is een uitweg: als je naar de hel gaat, beland je in de wereld zoals wij die kennen. Een wereld waarin je ongelimiteerd dronken kan worden, verliefd kan worden, seks kan hebben, zelfs met verschillende mensen. Benny en Gini bedenken een plan. Ze plegen een moord, waardoor ze beiden ter dood worden veroordeeld en zodoende tegelijk in de hel zullen belanden. Maar bij uitvoer van het vonnis gaat er iets mis, waardoor de twee geliefden niet gelijktijdig naar de hel gaan. Wanhopig gaan ze op zoek naar elkaar in deze nieuwe wereld vol herhaling.

Regisseur en acteurs

 • Mark de Cloe portrait

  Mark de Cloe

  Director

 • Matthijs van de Sande Bakhuyzen portait

  Matthijs van de Sande Bakhuyzen

  Benny Wult

 • Lois de Jong portrait

  Lois de Jong

  Gini Trades

 • Tygo Gernandt portait

  Tygo Gernandt

  Scant

 • Hadewych Minis portait

  Hadewych Minis

  Rosalie Mendes

 • Egbert Jan Weeber portait

  Egbert Jan Weeber

  Vincent

 • Maartje van de Wetering portait

  Maartje van de Wetering

  Niki

Het leven uit een dag

Wil je Het leven uit een dag kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2009 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Het leven uit een dag streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Het leven uit een dag niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Het leven uit een dag zelfs gratis bekijken.

Het leven uit een dag downloaden

Wil je Het leven uit een dag ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Het leven uit een dag overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Het leven uit een dag torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Het leven uit een dag is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Het leven uit een dag trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Het leven uit een dag de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.