Het leven uit een dag
%
65

Het leven uit een dag

Nu kijken

Kijk Het leven uit een dag

Moeite met waar je nou Het leven uit een dag moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Het leven uit een dag

Samenvatting

In een wereld waarin een mensenleven maar één dag duurt en waar elke daad éénmalig is, worden Benny (Matthijs van de Sande Bakhuyzen) en Gini (Loïs Dols de Jong) zo verliefd op elkaar dat één dag niet lang genoeg is. Er is een uitweg: als je naar de hel gaat, beland je in de wereld zoals wij die kennen. Een wereld waarin je ongelimiteerd dronken kan worden, verliefd kan worden, seks kan hebben, zelfs met verschillende mensen. Benny en Gini bedenken een plan. Ze plegen een moord, waardoor ze beiden ter dood worden veroordeeld en zodoende tegelijk in de hel zullen belanden. Maar bij de uitvoer van het vonnis gaat er iets mis, waardoor de twee geliefden niet gelijktijdig naar de hel gaan. Wanhopig gaan ze op zoek naar elkaar in deze nieuwe wereld vol herhaling.

Regisseur en acteurs

 • Mark de Cloe portrait

  Mark de Cloe

  Director

 • Matthijs van de Sande Bakhuyzen portait

  Matthijs van de Sande Bakhuyzen

  Benny Wult

 • Lois de Jong portrait

  Lois de Jong

  Gini Trades

 • Tygo Gernandt portait

  Tygo Gernandt

  Scant

 • Hadewych Minis portait

  Hadewych Minis

  Rosalie Mendes

 • Egbert Jan Weeber portait

  Egbert Jan Weeber

  Vincent

 • Maartje van de Wetering portait

  Maartje van de Wetering

  Niki

Het leven uit een dag

Wil je Het leven uit een dag kijken? De movie van Mark de Cloe uit 2009 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Het leven uit een dag op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Het leven uit een dag met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Het leven uit een dag downloaden

Het downloaden van Het leven uit een dag is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Het leven uit een dag ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Het leven uit een dag streamen

Het streamen van Het leven uit een dag heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Het leven uit een dag online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Het leven uit een dag kijkt. Ideaal!

Het leven uit een dag torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Het leven uit een dag. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Het leven uit een dag trailer

Bekijk eerst even de trailer van Het leven uit een dag voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.