Het leven uit een dag
%
65

Het leven uit een dag

Nu kijken

Kijk Het leven uit een dag

Moeite met waar je nou Het leven uit een dag moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Het leven uit een dag

Samenvatting

In een wereld waarin een mensenleven maar één dag duurt en waar elke daad éénmalig is, worden Benny (Matthijs van de Sande Bakhuyzen) en Gini (Loïs Dols de Jong) zo verliefd op elkaar dat één dag niet lang genoeg is. Er is een uitweg: als je naar de hel gaat, beland je in de wereld zoals wij die kennen. Een wereld waarin je ongelimiteerd dronken kan worden, verliefd kan worden, seks kan hebben, zelfs met verschillende mensen. Benny en Gini bedenken een plan. Ze plegen een moord, waardoor ze beiden ter dood worden veroordeeld en zodoende tegelijk in de hel zullen belanden. Maar bij de uitvoer van het vonnis gaat er iets mis, waardoor de twee geliefden niet gelijktijdig naar de hel gaan. Wanhopig gaan ze op zoek naar elkaar in deze nieuwe wereld vol herhaling.

Regisseur en acteurs

 • Mark de Cloe portrait

  Mark de Cloe

  Director

 • Matthijs van de Sande Bakhuyzen portait

  Matthijs van de Sande Bakhuyzen

  Benny Wult

 • Lois de Jong portrait

  Lois de Jong

  Gini Trades

 • Tygo Gernandt portait

  Tygo Gernandt

  Scant

 • Hadewych Minis portait

  Hadewych Minis

  Rosalie Mendes

 • Egbert Jan Weeber portait

  Egbert Jan Weeber

  Vincent

 • Maartje van de Wetering portait

  Maartje van de Wetering

  Niki

Het leven uit een dag

Op zoek naar Het leven uit een dag? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Het leven uit een dag streamen

Het streamen van movies als Het leven uit een dag heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Het leven uit een dag waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Het leven uit een dag dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Het leven uit een dag downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Het leven uit een dag te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Het leven uit een dag torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Het leven uit een dag trailer

Weet je nog niet zeker of Het leven uit een dag jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.