Het Lied Van De Zee
%
81

Het Lied Van De Zee

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Het Lied Van De Zee

Moeite met waar je nou Het Lied Van De Zee moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Het Lied Van De Zee

Bekijk nog 3 bronnen

Samenvatting

Ben en Saoirse moeten koste wat kost terugkeren naar de kust zodat Saoirse het lied van de zee kan zingen en zo de vloek van de Uilenheks kan opheffen.

Regisseur en acteurs

 • Tomm Moore portait

  Tomm Moore

  Director

 • Brendan Gleeson portait

  Brendan Gleeson

  Conor / Mac Lir (voice)

 • Fionnula Flanagan portait

  Fionnula Flanagan

  Granny / Macha (voice)

 • David Rawle portrait

  David Rawle

  Ben (voice)

 • Pat Shortt portait

  Pat Shortt

  Lug (voice)

 • Jon Kenny portait

  Jon Kenny

  Ferry Dan / The Great Seanachaí (voice)

 • Lisa Hannigan portrait

  Lisa Hannigan

  Bronach (voice)

 • Lucy O'Connell portrait

  Lucy O'Connell

  Saoirse (voice)

 • Colm Ó'Snodaigh portrait

  Colm Ó'Snodaigh

  Mossy (voice)

 • Liam Hourican portrait

  Liam Hourican

  Spud / Bus Driver (voice)

 • Kevin Swierszcz portrait

  Kevin Swierszcz

  Young Ben (voice)

 • Will Collins portrait

  Will Collins

  Additional Voices (voice)

 • Paul Young portrait

  Paul Young

  Additional Voices (voice)

Trailers

Het Lied Van De Zee

Zin om Het Lied Van De Zee lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De animatie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Het Lied Van De Zee te bekijken voor je op een rijtje.

Het Lied Van De Zee downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Het Lied Van De Zee downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Het Lied Van De Zee. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Het Lied Van De Zee er ook in SD heel goed uit.

Het Lied Van De Zee streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Het Lied Van De Zee net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Het Lied Van De Zee hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Het Lied Van De Zee helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Het Lied Van De Zee torrent

Denk je dat je om Het Lied Van De Zee te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Het Lied Van De Zee trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Het Lied Van De Zee de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.