Het nieuwe Rijksmuseum
%
72

Het nieuwe Rijksmuseum

Kijk Het nieuwe Rijksmuseum

Moeite met waar je nou Het nieuwe Rijksmuseum moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Eind 2003 is het hoofdgebouw van het Amsterdamse Rijksmuseum dichtgegaan om, in de woorden van directeur Ronald de Leeuw, het 'mooist denkbare kunstmuseum' te worden. De Spaanse architecten Cruz en Ortiz tekenden voor een groots ontwerp; in 2008 zou een gemoderniseerd gebouw opengaan met een baanbrekend museaal concept. Filmmaakster Hoogendijk volgde de eerste vier jaar van wat Nederlands grootste culturele operatie is.

Regisseur en acteurs

  • Oeke Hoogendijk portait

    Oeke Hoogendijk

    Director

Het nieuwe Rijksmuseum

Zin om Het nieuwe Rijksmuseum lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De documentaire movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Het nieuwe Rijksmuseum te bekijken voor je op een rijtje.

Het nieuwe Rijksmuseum downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Het nieuwe Rijksmuseum downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Het nieuwe Rijksmuseum. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Het nieuwe Rijksmuseum er ook in SD heel goed uit.

Het nieuwe Rijksmuseum streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Het nieuwe Rijksmuseum net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Het nieuwe Rijksmuseum hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Het nieuwe Rijksmuseum helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Het nieuwe Rijksmuseum torrent

Denk je dat je om Het nieuwe Rijksmuseum te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Het nieuwe Rijksmuseum trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Het nieuwe Rijksmuseum de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.