Het Wapen van Geldrop
%
32

Het Wapen van Geldrop

Kijk Het Wapen van Geldrop

Moeite met waar je nou Het Wapen van Geldrop moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Nadat Joke haar kinderen heeft ingestopt en haar man heeft omgebracht, vlucht ze van huis. Ze rijdt gevaarlijk hard, tot in de verte een schim zichtbaar wordt: Maddox, die staat te wachten op een auto die haar in één klap van het leven kan verlossen. Joke remt net op tijd. Dit ziet John. Hij is op de vlucht en springt in de auto. ''Geldrop,'' zegt hij. Joke trekt op. Zo begint Het Wapen van Geldrop, een avontuurlijke road-movie waarin een ontspoorde huismoeder, een suïcidaal meisje en een ontsnapte TBS-er samen een bizarre tocht ondernemen.

Regisseur en acteurs

 • Thijs Römer portrait

  Thijs Römer

  Director

 • Thijs Römer portrait

  Thijs Römer

  Actor

 • Marcel Hensema portrait

  Marcel Hensema

  Actor

 • Jan Mulder portrait

  Jan Mulder

  Actor

 • Tara Elders portrait

  Tara Elders

  Actor

 • Katja Schuurman-Römer portrait

  Katja Schuurman-Römer

  Actor

 • Catherine Keijl portrait

  Catherine Keijl

  Actor

Het Wapen van Geldrop

Zin om Het Wapen van Geldrop lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Het Wapen van Geldrop te bekijken voor je op een rijtje.

Het Wapen van Geldrop downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Het Wapen van Geldrop downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Het Wapen van Geldrop. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Het Wapen van Geldrop er ook in SD heel goed uit.

Het Wapen van Geldrop streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Het Wapen van Geldrop net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Het Wapen van Geldrop hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Het Wapen van Geldrop helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Het Wapen van Geldrop torrent

Denk je dat je om Het Wapen van Geldrop te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Het Wapen van Geldrop trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Het Wapen van Geldrop de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.