Het Wapen van Geldrop
%
32

Het Wapen van Geldrop

Kijk Het Wapen van Geldrop

Moeite met waar je nou Het Wapen van Geldrop moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Nadat Joke haar kinderen heeft ingestopt en haar man heeft omgebracht, vlucht ze van huis. Ze rijdt gevaarlijk hard, tot in de verte een schim zichtbaar wordt: Maddox, die staat te wachten op een auto die haar in één klap van het leven kan verlossen. Joke remt net op tijd. Dit ziet John. Hij is op de vlucht en springt in de auto. ''Geldrop,'' zegt hij. Joke trekt op. Zo begint Het Wapen van Geldrop, een avontuurlijke road-movie waarin een ontspoorde huismoeder, een suïcidaal meisje en een ontsnapte TBS-er samen een bizarre tocht ondernemen.

Regisseur en acteurs

 • Thijs Römer portrait

  Thijs Römer

  Director

 • Thijs Römer portrait

  Thijs Römer

  Actor

 • Marcel Hensema portrait

  Marcel Hensema

  Actor

 • Jan Mulder portrait

  Jan Mulder

  Actor

 • Tara Elders portrait

  Tara Elders

  Actor

 • Katja Schuurman-Römer portrait

  Katja Schuurman-Römer

  Actor

 • Catherine Keijl portrait

  Catherine Keijl

  Actor

Het Wapen van Geldrop

Benieuwd naar Het Wapen van Geldrop? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Het Wapen van Geldrop kunt bekijken.

Het Wapen van Geldrop streamen

Wil je Het Wapen van Geldrop streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Het Wapen van Geldrop gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Het Wapen van Geldrop downloaden

movies als Het Wapen van Geldrop kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Het Wapen van Geldrop. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Het Wapen van Geldrop. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Het Wapen van Geldrop torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Het Wapen van Geldrop te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Het Wapen van Geldrop trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Het Wapen van Geldrop je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!