Het zusje van Katia
%
63

Het zusje van Katia

Kijk Het zusje van Katia

Moeite met waar je nou Het zusje van Katia moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Ze wil misschien eeuwig kind blijven, want hoe volwassenen (haar moeder) in het leven staan is geen aanlokkelijk voorbeeld. 'Het Zusje van Katia', zo noemt ze zichzelf en zo wordt ze door iedereen genoemd. Wij noemen haar ‘Zusje’. Zusjes moeder is uit Rusland naar Nederland gevlucht samen met oma en Zusjes oudere zus, de toen vier jaar oude Katia. Moeder kwam in de prostitutie terecht en raakte vrijwel meteen zwanger van Zusje. Zusje is nu dertien jaar en adoreert haar vier jaar oudere zus Katia. Zusje kan de hele wereld aan zolang ze maar aandacht van Katia krijgt en ’s avonds bij haar in bed mag liggen. Dan voelt ze zich intens gelukkig. Zusje zorgt voor mama en Katia. Ze kookt, ruimt op en doet de boodschappen. Of ze gaat naar het centrum van Amsterdam om mensen, het liefst vreemde, buitenlandse toeristen, te bekijken. Katia wordt verliefd op een Italiaan. Ze gaat in een nachtclub werken als stripper om snel geld te verdienen en naar Italië te kunnen vertrekken. Zusje luistert ademloos naar Katia’s verhalen over het paaldansen en strippen, ze mag een keer kijken in de club en is trots op Katia. Zusje is alleen bang dat Katia snel naar Italië vertrekt. Tot haar opluchting wil Katia haar meenemen. Een leven zonder Katia kan voor Zusje niet. Zusjes oma, die eens per week bij de familie komt eten, takelt in snel tempo af. Ze verwart personen en weet zelfs niet meer wie Zusje is. Zusje ontmoet een Amerikaanse man die het evangelie predikt. Dat hij haar steeds over Jezus en God wil vertellen neemt ze op de koop toe, ze vindt het heerlijk om aandacht van hem te krijgen. Als hij bij hen thuis komt om te vragen of hij haar mag dopen, maakt ze aanstalten om zich uit te kleden, met in gedachten haar moeder: ‘Er is maar een ding dat mannen willen’. De diepgelovige en puriteinse man ontvlucht het huis. Het drijft Zusje tot wanhoop, maar ze kan haar verdriet met niemand delen. Mama gaat samenwonen met haar vriend en vertrekt uit het huis. En Katia, die door haar Italiaanse lover is bedrogen, en haar droom om naar Italië te gaan in duigen ziet vallen, zakt steeds dieper weg in een wereld van drugs en prostitutie. Zusje maakt zich dodelijk ongerust om Katia. En terecht, zo blijkt: Katia wordt met een overdosis opgenomen in het ziekenhuis. Als Zusje eindelijk Katia weer ziet, kruipt ze stiekem bij haar in het ziekenhuisbed en streelt, intens gelukkig, als vanouds weer Katia’s mooie gezicht en lange haren. Katia fluistert: ‘Lieve Lucia’. Voor het eerst horen we Zusjes naam. De familie is weer bij elkaar.

Regisseur en acteurs

 • Mijke de Jong portrait

  Mijke de Jong

  Director

 • Betty Qizmolli portrait

  Betty Qizmolli

  Actor

 • Olga Louzgina portrait

  Olga Louzgina

  Actor

 • Julia Jentsch portrait

  Julia Jentsch

  Actor

Het zusje van Katia

Veel gehoord over Het zusje van Katia en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Het zusje van Katia heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Het zusje van Katia streamen

Wil je Het zusje van Katia, de movie met Betty Qizmolli, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Het zusje van Katia zelfs gratis kijken.

Het zusje van Katia downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Het zusje van Katia ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Het zusje van Katia er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Het zusje van Katia torrent

Op zoek naar een torrent van Het zusje van Katia? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Het zusje van Katia te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Het zusje van Katia trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Het zusje van Katia. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.