Het zusje van Katia
%
63

Het zusje van Katia

Kijk Het zusje van Katia

Moeite met waar je nou Het zusje van Katia moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Ze wil misschien eeuwig kind blijven, want hoe volwassenen (haar moeder) in het leven staan is geen aanlokkelijk voorbeeld. 'Het Zusje van Katia', zo noemt ze zichzelf en zo wordt ze door iedereen genoemd. Wij noemen haar ‘Zusje’. Zusjes moeder is uit Rusland naar Nederland gevlucht samen met oma en Zusjes oudere zus, de toen vier jaar oude Katia. Moeder kwam in de prostitutie terecht en raakte vrijwel meteen zwanger van Zusje. Zusje is nu dertien jaar en adoreert haar vier jaar oudere zus Katia. Zusje kan de hele wereld aan zolang ze maar aandacht van Katia krijgt en ’s avonds bij haar in bed mag liggen. Dan voelt ze zich intens gelukkig. Zusje zorgt voor mama en Katia. Ze kookt, ruimt op en doet de boodschappen. Of ze gaat naar het centrum van Amsterdam om mensen, het liefst vreemde, buitenlandse toeristen, te bekijken. Katia wordt verliefd op een Italiaan. Ze gaat in een nachtclub werken als stripper om snel geld te verdienen en naar Italië te kunnen vertrekken. Zusje luistert ademloos naar Katia’s verhalen over het paaldansen en strippen, ze mag een keer kijken in de club en is trots op Katia. Zusje is alleen bang dat Katia snel naar Italië vertrekt. Tot haar opluchting wil Katia haar meenemen. Een leven zonder Katia kan voor Zusje niet. Zusjes oma, die eens per week bij de familie komt eten, takelt in snel tempo af. Ze verwart personen en weet zelfs niet meer wie Zusje is. Zusje ontmoet een Amerikaanse man die het evangelie predikt. Dat hij haar steeds over Jezus en God wil vertellen neemt ze op de koop toe, ze vindt het heerlijk om aandacht van hem te krijgen. Als hij bij hen thuis komt om te vragen of hij haar mag dopen, maakt ze aanstalten om zich uit te kleden, met in gedachten haar moeder: ‘Er is maar een ding dat mannen willen’. De diepgelovige en puriteinse man ontvlucht het huis. Het drijft Zusje tot wanhoop, maar ze kan haar verdriet met niemand delen. Mama gaat samenwonen met haar vriend en vertrekt uit het huis. En Katia, die door haar Italiaanse lover is bedrogen, en haar droom om naar Italië te gaan in duigen ziet vallen, zakt steeds dieper weg in een wereld van drugs en prostitutie. Zusje maakt zich dodelijk ongerust om Katia. En terecht, zo blijkt: Katia wordt met een overdosis opgenomen in het ziekenhuis. Als Zusje eindelijk Katia weer ziet, kruipt ze stiekem bij haar in het ziekenhuisbed en streelt, intens gelukkig, als vanouds weer Katia’s mooie gezicht en lange haren. Katia fluistert: ‘Lieve Lucia’. Voor het eerst horen we Zusjes naam. De familie is weer bij elkaar.

Regisseur en acteurs

 • Mijke de Jong portrait

  Mijke de Jong

  Director

 • Betty Qizmolli portrait

  Betty Qizmolli

  Actor

 • Olga Louzgina portrait

  Olga Louzgina

  Actor

 • Julia Jentsch portrait

  Julia Jentsch

  Actor

Het zusje van Katia

Benieuwd naar Het zusje van Katia? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Het zusje van Katia kunt bekijken.

Het zusje van Katia streamen

Wil je Het zusje van Katia streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Het zusje van Katia gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Het zusje van Katia downloaden

movies als Het zusje van Katia kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Het zusje van Katia. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Het zusje van Katia. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Het zusje van Katia torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Het zusje van Katia te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Het zusje van Katia trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Het zusje van Katia je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!