Hibernatus
%
67

Hibernatus

Nu kijken

Kijk Hibernatus

Moeite met waar je nou Hibernatus moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Hibernatus

Samenvatting

The frozen body of Paul Fournier is discovered in Greenland where he had disappeared during a scientific expedition in 1905. Perfectly conserved he is brought back to life in the 1960s. His descendants take care of him: to spare him the cultural shock they behave so to make believe it's 1905 and they are his cousins, uncle...

Regisseur en acteurs

 • Édouard Molinaro portait

  Édouard Molinaro

  Director

 • Louis de Funès portait

  Louis de Funès

  Hubert de Tartas

 • Claude Gensac portait

  Claude Gensac

  Edmée de Tartas

 • Bernard Alane portait

  Bernard Alane

  Paul Fournier

 • Olivier De Funès portait

  Olivier De Funès

  Didier de Tartas

 • Paul Préboist portait

  Paul Préboist

  Charles

 • Martine Kelly portait

  Martine Kelly

  Sophie

 • Claude Piéplu portait

  Claude Piéplu

  Secrétaire général

 • Michael Lonsdale portait

  Michael Lonsdale

  Edouard Loriebat

Hibernatus

Veel gehoord over Hibernatus en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Hibernatus heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Hibernatus streamen

Wil je Hibernatus, de movie met Louis de Funès, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Hibernatus zelfs gratis kijken.

Hibernatus downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Hibernatus ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Hibernatus er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Hibernatus torrent

Op zoek naar een torrent van Hibernatus? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Hibernatus te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Hibernatus trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Hibernatus. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.