Hibernatus
%
67

Hibernatus

Nu kijken

Kijk Hibernatus

Moeite met waar je nou Hibernatus moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Hibernatus

Samenvatting

The frozen body of Paul Fournier is discovered in Greenland where he had disappeared during a scientific expedition in 1905. Perfectly conserved he is brought back to life in the 1960s. His descendants take care of him: to spare him the cultural shock they behave so to make believe it's 1905 and they are his cousins, uncle...

Regisseur en acteurs

 • Édouard Molinaro portait

  Édouard Molinaro

  Director

 • Louis de Funès portait

  Louis de Funès

  Hubert de Tartas

 • Claude Gensac portait

  Claude Gensac

  Edmée de Tartas

 • Bernard Alane portait

  Bernard Alane

  Paul Fournier

 • Olivier De Funès portait

  Olivier De Funès

  Didier de Tartas

 • Paul Préboist portait

  Paul Préboist

  Charles

 • Martine Kelly portait

  Martine Kelly

  Sophie

 • Claude Piéplu portait

  Claude Piéplu

  Secrétaire général

 • Michael Lonsdale portait

  Michael Lonsdale

  Edouard Loriebat

Hibernatus

Benieuwd naar Hibernatus? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Hibernatus draait.

Hibernatus in de bioscoop

Hibernatus draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Hibernatus.

Hibernatus streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Hibernatus te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Hibernatus een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Hibernatus zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Hibernatus torrent

Op zoek naar een torrent van Hibernatus? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Hibernatus zonder zorgen.

Hibernatus downloaden

Als Hibernatus binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Hibernatus trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Hibernatus de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.