Hibernatus
%
67

Hibernatus

Nu kijken

Kijk Hibernatus

Moeite met waar je nou Hibernatus moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Hibernatus

Samenvatting

The frozen body of Paul Fournier is discovered in Greenland where he had disappeared during a scientific expedition in 1905. Perfectly conserved he is brought back to life in the 1960s. His descendants take care of him: to spare him the cultural shock they behave so to make believe it's 1905 and they are his cousins, uncle...

Regisseur en acteurs

 • Édouard Molinaro portait

  Édouard Molinaro

  Director

 • Louis de Funès portait

  Louis de Funès

  Hubert de Tartas

 • Claude Gensac portait

  Claude Gensac

  Edmée de Tartas

 • Bernard Alane portait

  Bernard Alane

  Paul Fournier

 • Olivier De Funès portait

  Olivier De Funès

  Didier de Tartas

 • Paul Préboist portait

  Paul Préboist

  Charles

 • Martine Kelly portait

  Martine Kelly

  Sophie

 • Claude Piéplu portait

  Claude Piéplu

  Secrétaire général

 • Michael Lonsdale portait

  Michael Lonsdale

  Edouard Loriebat

Hibernatus

Benieuwd naar Hibernatus? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Hibernatus kunt bekijken.

Hibernatus streamen

Wil je Hibernatus streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Hibernatus gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Hibernatus downloaden

movies als Hibernatus kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Hibernatus. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Hibernatus. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Hibernatus torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Hibernatus te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Hibernatus trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Hibernatus je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!