Hibernatus
%
67

Hibernatus

Nu kijken

Kijk Hibernatus

Moeite met waar je nou Hibernatus moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Hibernatus

Samenvatting

The frozen body of Paul Fournier is discovered in Greenland where he had disappeared during a scientific expedition in 1905. Perfectly conserved he is brought back to life in the 1960s. His descendants take care of him: to spare him the cultural shock they behave so to make believe it's 1905 and they are his cousins, uncle...

Regisseur en acteurs

 • Édouard Molinaro portait

  Édouard Molinaro

  Director

 • Louis de Funès portait

  Louis de Funès

  Hubert de Tartas

 • Claude Gensac portait

  Claude Gensac

  Edmée de Tartas

 • Bernard Alane portait

  Bernard Alane

  Paul Fournier

 • Olivier De Funès portait

  Olivier De Funès

  Didier de Tartas

 • Paul Préboist portait

  Paul Préboist

  Charles

 • Martine Kelly portait

  Martine Kelly

  Sophie

 • Claude Piéplu portait

  Claude Piéplu

  Secrétaire général

 • Michael Lonsdale portait

  Michael Lonsdale

  Edouard Loriebat

Hibernatus

Wil je Hibernatus kijken? De movie van Édouard Molinaro uit 1969 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Hibernatus op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Hibernatus met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Hibernatus downloaden

Het downloaden van Hibernatus is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Hibernatus ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Hibernatus streamen

Het streamen van Hibernatus heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Hibernatus online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Hibernatus kijkt. Ideaal!

Hibernatus torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Hibernatus. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Hibernatus trailer

Bekijk eerst even de trailer van Hibernatus voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.