Hick
%
57

Hick

Bekijk de trailer

Kijk Hick

Moeite met waar je nou Hick moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De dertienjarige Luli is het beu om voor zichzelf te zorgen en ze heeft genoeg van haar moeders zwak voor alcoholistische mannen. Ze besluit om het heft in eigen handen te nemen: ze trekt westwaarts om haar droom een superster te worden waar te maken. Op haar reis ontmoet ze Eddie, een zwerver die kwaad is op de rest van de wereld, en Glenda, een getormenteerde maar geestige vrouw die Luli onder haar hoede neemt. Luli’s gevatte humor, de hulp van Glenda, de lichtzinnige Eddie en haar eigen kleurrijke dagdromen beschermen haar tegen de ongelooflijk onvoorspelbare groep van personen die ze op haar reis tegenkomt.

Regisseur en acteurs

 • Derick Martini portrait

  Derick Martini

  Director

 • Chloë Grace Moretz portait

  Chloë Grace Moretz

  Luli McMullen

 • Blake Lively portait

  Blake Lively

  Glenda

 • Eddie Redmayne portait

  Eddie Redmayne

  Eddie Kreezer

 • Alec Baldwin portait

  Alec Baldwin

  Beau

 • Juliette Lewis portait

  Juliette Lewis

  Tammy

 • Anson Mount portait

  Anson Mount

  Nick

 • Rory Culkin portait

  Rory Culkin

  Clement

 • Ray McKinnon portait

  Ray McKinnon

  Lloyd

 • Shaun Sipos portait

  Shaun Sipos

  Blane

 • Dave Vescio portrait

  Dave Vescio

  Stranger

 • Beth Malone portrait

  Beth Malone

  Sherri

Trailers

Hick

Benieuwd naar Hick? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Hick kunt bekijken.

Hick streamen

Wil je Hick streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Hick gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Hick downloaden

movies als Hick kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Hick. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Hick. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Hick torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Hick te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Hick trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Hick je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!