Hick
%
57

Hick

Bekijk de trailer

Kijk Hick

Moeite met waar je nou Hick moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De dertienjarige Luli is het beu om voor zichzelf te zorgen en ze heeft genoeg van haar moeders zwak voor alcoholistische mannen. Ze besluit om het heft in eigen handen te nemen: ze trekt westwaarts om haar droom een superster te worden waar te maken. Op haar reis ontmoet ze Eddie, een zwerver die kwaad is op de rest van de wereld, en Glenda, een getormenteerde maar geestige vrouw die Luli onder haar hoede neemt. Luli’s gevatte humor, de hulp van Glenda, de lichtzinnige Eddie en haar eigen kleurrijke dagdromen beschermen haar tegen de ongelooflijk onvoorspelbare groep van personen die ze op haar reis tegenkomt.

Regisseur en acteurs

 • Derick Martini portait

  Derick Martini

  Director

 • Chloë Grace Moretz portait

  Chloë Grace Moretz

  Luli McMullen

 • Blake Lively portait

  Blake Lively

  Glenda

 • Eddie Redmayne portait

  Eddie Redmayne

  Eddie Kreezer

 • Alec Baldwin portait

  Alec Baldwin

  Beau

 • Juliette Lewis portait

  Juliette Lewis

  Tammy

 • Anson Mount portait

  Anson Mount

  Nick

 • Rory Culkin portait

  Rory Culkin

  Clement

 • Ray McKinnon portait

  Ray McKinnon

  Lloyd

 • Shaun Sipos portait

  Shaun Sipos

  Blane

 • Dave Vescio portait

  Dave Vescio

  Stranger

 • Beth Malone portait

  Beth Malone

  Sherri

Trailers

Hick

Wil je Hick kijken? De movie van Derick Martini uit 2011 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Hick op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Hick met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Hick downloaden

Het downloaden van Hick is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Hick ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Hick streamen

Het streamen van Hick heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Hick online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Hick kijkt. Ideaal!

Hick torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Hick. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Hick trailer

Bekijk eerst even de trailer van Hick voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.