Hidalgo
%
67

Hidalgo

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Hidalgo

Moeite met waar je nou Hidalgo moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Hidalgo

Samenvatting

In 1890 worden Frank T. Hopkins en zijn mustangpaard Hidalgo voor het eerst uitgenodigd om deel te nemen aan de 'Ocean of Fire'-race. Deze survival-race loopt over 3.000 mijl dwars door de Arabische woestijn en is voorbehouden aan de zuiverste Arabische volbloedpaarden. Hopkins is een cowboy en bode voor de Amerikaanse cavalerie die beroemd is als "de beste ruiter die het Westen ooit kende". Samen met Hidalgo moet Hopkins het in deze gevaarlijke tocht opnemen tegen de beste volbloeden en Arabische ruiters en tegen zichzelf ...

Regisseur en acteurs

 • Joe Johnston portrait

  Joe Johnston

  director

 • Adoni Maropis portrait

  Adoni Maropis

  actor

 • J.K. Simmons portrait

  J.K. Simmons

  actor

 • Harsh Nayyar portrait

  Harsh Nayyar

  actor

 • Silas Carson portrait

  Silas Carson

  actor

 • Saïd Taghmaoui portrait

  Saïd Taghmaoui

  actor

 • Adam Alexi-Malle portrait

  Adam Alexi-Malle

  actor

 • Louise Lombard portrait

  Louise Lombard

  actor

 • Omar Sharif portrait

  Omar Sharif

  actor

 • Zuleikha Robinson portrait

  Zuleikha Robinson

  actor

 • Viggo Mortensen portrait

  Viggo Mortensen

  actor

Trailers

Hidalgo

Benieuwd naar Hidalgo? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Hidalgo kunt bekijken.

Hidalgo streamen

Wil je Hidalgo streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Hidalgo gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Hidalgo downloaden

movies als Hidalgo kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Hidalgo. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Hidalgo. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Hidalgo torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Hidalgo te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Hidalgo trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Hidalgo je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!