Hidalgo
%
67

Hidalgo

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Hidalgo

Moeite met waar je nou Hidalgo moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Hidalgo

Samenvatting

In 1890 worden Frank T. Hopkins en zijn mustangpaard Hidalgo voor het eerst uitgenodigd om deel te nemen aan de 'Ocean of Fire'-race. Deze survival-race loopt over 3.000 mijl dwars door de Arabische woestijn en is voorbehouden aan de zuiverste Arabische volbloedpaarden. Hopkins is een cowboy en bode voor de Amerikaanse cavalerie die beroemd is als "de beste ruiter die het Westen ooit kende". Samen met Hidalgo moet Hopkins het in deze gevaarlijke tocht opnemen tegen de beste volbloeden en Arabische ruiters en tegen zichzelf ...

Regisseur en acteurs

 • Joe Johnston portrait

  Joe Johnston

  director

 • Adoni Maropis portrait

  Adoni Maropis

  actor

 • J.K. Simmons portrait

  J.K. Simmons

  actor

 • Harsh Nayyar portrait

  Harsh Nayyar

  actor

 • Silas Carson portrait

  Silas Carson

  actor

 • Saïd Taghmaoui portrait

  Saïd Taghmaoui

  actor

 • Adam Alexi-Malle portrait

  Adam Alexi-Malle

  actor

 • Louise Lombard portrait

  Louise Lombard

  actor

 • Omar Sharif portrait

  Omar Sharif

  actor

 • Zuleikha Robinson portrait

  Zuleikha Robinson

  actor

 • Viggo Mortensen portrait

  Viggo Mortensen

  actor

Trailers

Hidalgo

Hidalgo streamen

Hidalgo streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Hidalgo downloaden

Zin om Hidalgo te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Hidalgo te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Hidalgo torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Hidalgo makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Hidalgo trailer

Wil je er zeker van zijn dat Hidalgo jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.