Meres et filles
%
65

Meres et filles

Nu kijken

Kijk Meres et filles

Moeite met waar je nou Meres et filles moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Meres et filles

Samenvatting

In the 1950s, Louise left her husband when their children were still little. She was never heard from again. Her daughter Martine stayed in the small seaside town, where she became a doctor. Martine's daughter, Audrey, a thirty-year-old independent woman, returns to visit her parents. By chance, she finds a notebook that belonged to her grandmother, a diary that may at last explain her departure. Will it reveal the things left unsaid, that have altered the relationships within the heart of the family ever since? In it, will Audrey find answers to the questions that she is asking herself about her own future?

Regisseur en acteurs

 • Julie Lopes-Curval portrait

  Julie Lopes-Curval

  Director

 • Catherine Deneuve portait

  Catherine Deneuve

  Martine

 • Marie-Josée Croze portait

  Marie-Josée Croze

  Louise

 • Marina Hands portait

  Marina Hands

  Audrey

 • Michel Duchaussoy portait

  Michel Duchaussoy

  Michel

 • Jean-Philippe Écoffey portait

  Jean-Philippe Écoffey

  Gérard

 • Carole Franck portait

  Carole Franck

  Evelyne

 • Eléonore Hirt portait

  Eléonore Hirt

  Suzanne

 • Gérard Watkins portait

  Gérard Watkins

  Gilles

 • Romano Orzari portait

  Romano Orzari

  Tom

 • Nans Laborde-Jourdàa portait

  Nans Laborde-Jourdàa

  Pierre (as Nans Laborde)

 • Mariam Serbah portrait

  Mariam Serbah

  Samira (as Meriem Serbah)

 • Louison Bergman portait

  Louison Bergman

  Martine enfant

 • Arthur Lurcin portrait

  Arthur Lurcin

  Gérard enfant

 • Manon Percept portrait

  Manon Percept

  Audrey enfant

 • Violaine William portrait

  Violaine William

  Fille de Samira

Meres et filles

Benieuwd naar Meres et filles? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Meres et filles draait.

Meres et filles in de bioscoop

Meres et filles draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Meres et filles.

Meres et filles streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Meres et filles te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Meres et filles een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Meres et filles zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Meres et filles torrent

Op zoek naar een torrent van Meres et filles? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Meres et filles zonder zorgen.

Meres et filles downloaden

Als Meres et filles binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Meres et filles trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Meres et filles de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.