Verborgen Gebreken
%
67

Verborgen Gebreken

Nu kijken

Kijk Verborgen Gebreken

Moeite met waar je nou Verborgen Gebreken moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Verborgen Gebreken

Samenvatting

Als het 10-jarige meisje Chrissie haar broertje Tommie wil beschermen, heeft dit fatale gevolgen voor haar oudere broer Waldo. Met dit geheim kan ze niet meer terug naar huis, dus slaat ze op de vlucht met Tommie. Ze verstoppen zich in een auto van een wildvreemde vrouw, Agnes. Zonder het te beseffen rijdt Agnes Chrissie en haar broertje naar het eiland. Daar ontdekt ze de kinderen en ontfermt ze zich met liefde over hen. Hun toevallig ontstane vriendschap wordt steeds hechter naarmate de buitenwereld hen dichter op de huid zit.

Regisseur en acteurs

 • Paula van der Oest portrait

  Paula van der Oest

  Director

 • Monic Hendrickx portait

  Monic Hendrickx

  Actor

 • Eric van der Donk portrait

  Eric van der Donk

  Actor

 • Matteo van der Grijn portait

  Matteo van der Grijn

  Actor

 • Gert Embrechts portrait

  Gert Embrechts

  Actor

 • Priscilla Knetemann portrait

  Priscilla Knetemann

  Actor

 • Henny Orri portrait

  Henny Orri

  Actor

 • Glenna Morrison portrait

  Glenna Morrison

  Actor

Verborgen Gebreken

Zin om Verborgen Gebreken lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Verborgen Gebreken te bekijken voor je op een rijtje.

Verborgen Gebreken downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Verborgen Gebreken downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Verborgen Gebreken. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Verborgen Gebreken er ook in SD heel goed uit.

Verborgen Gebreken streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Verborgen Gebreken net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Verborgen Gebreken hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Verborgen Gebreken helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Verborgen Gebreken torrent

Denk je dat je om Verborgen Gebreken te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Verborgen Gebreken trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Verborgen Gebreken de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.