Verborgen Gebreken
%
67

Verborgen Gebreken

Nu kijken

Kijk Verborgen Gebreken

Moeite met waar je nou Verborgen Gebreken moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Verborgen Gebreken

Samenvatting

Als het 10-jarige meisje Chrissie haar broertje Tommie wil beschermen, heeft dit fatale gevolgen voor haar oudere broer Waldo. Met dit geheim kan ze niet meer terug naar huis, dus slaat ze op de vlucht met Tommie. Ze verstoppen zich in een auto van een wildvreemde vrouw, Agnes. Agnes, een oudere dame, is met de as van haar overleden broer onderweg naar het zomerhuis van de familie op het Schotse eiland Mull. Tientallen keren heeft ze deze reis al gemaakt, maar tot haar grote verdriet gaat ze dit jaar voor het eerst alleen. Ziet haar familie haar nog wel voor vol aan of is ze 'gekke tante Agnes', nooit getrouwd en nooit bemind? Zonder het te beseffen rijdt Agnes Chrissie en haar broertje naar het eiland en brengt ze hen naar het familiehuis dat ver van de bewoonde wereld ligt. Daar ontdekt ze de kinderen en ontfermt ze zich met liefde over hen. Hun toevallig ontstane vriendschap wordt steeds hechter naarmate de buitenwereld hen dichter op de huid zit. Langzaam blijkt dat Agnes zelf ook een geheim heeft. Als de nood aan de man is neemt Chrissie het op voor Agnes met alle gevolgen van dien...

Regisseur en acteurs

 • Paula van der Oest portrait

  Paula van der Oest

  Director

 • Monic Hendrickx portait

  Monic Hendrickx

  Actor

 • Eric van der Donk portrait

  Eric van der Donk

  Actor

 • Matteo van der Grijn portait

  Matteo van der Grijn

  Actor

 • Gert Embrechts portrait

  Gert Embrechts

  Actor

 • Priscilla Knetemann portrait

  Priscilla Knetemann

  Actor

 • Henny Orri portrait

  Henny Orri

  Actor

 • Glenna Morrison portrait

  Glenna Morrison

  Actor

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken streamen

Verborgen Gebreken streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Verborgen Gebreken downloaden

Zin om Verborgen Gebreken te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Verborgen Gebreken te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Verborgen Gebreken torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Verborgen Gebreken makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Verborgen Gebreken trailer

Wil je er zeker van zijn dat Verborgen Gebreken jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.