Verborgen Gebreken
%
67

Verborgen Gebreken

Nu kijken

Kijk Verborgen Gebreken

Moeite met waar je nou Verborgen Gebreken moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Verborgen Gebreken

Samenvatting

Als het 10-jarige meisje Chrissie haar broertje Tommie wil beschermen, heeft dit fatale gevolgen voor haar oudere broer Waldo. Met dit geheim kan ze niet meer terug naar huis, dus slaat ze op de vlucht met Tommie. Ze verstoppen zich in een auto van een wildvreemde vrouw, Agnes. Agnes, een oudere dame, is met de as van haar overleden broer onderweg naar het zomerhuis van de familie op het Schotse eiland Mull. Tientallen keren heeft ze deze reis al gemaakt, maar tot haar grote verdriet gaat ze dit jaar voor het eerst alleen. Ziet haar familie haar nog wel voor vol aan of is ze 'gekke tante Agnes', nooit getrouwd en nooit bemind? Zonder het te beseffen rijdt Agnes Chrissie en haar broertje naar het eiland en brengt ze hen naar het familiehuis dat ver van de bewoonde wereld ligt. Daar ontdekt ze de kinderen en ontfermt ze zich met liefde over hen. Hun toevallig ontstane vriendschap wordt steeds hechter naarmate de buitenwereld hen dichter op de huid zit. Langzaam blijkt dat Agnes zelf ook een geheim heeft. Als de nood aan de man is neemt Chrissie het op voor Agnes met alle gevolgen van dien...

Regisseur en acteurs

 • Paula van der Oest portrait

  Paula van der Oest

  Director

 • Monic Hendrickx portait

  Monic Hendrickx

  Actor

 • Eric van der Donk portrait

  Eric van der Donk

  Actor

 • Matteo van der Grijn portait

  Matteo van der Grijn

  Actor

 • Gert Embrechts portrait

  Gert Embrechts

  Actor

 • Priscilla Knetemann portrait

  Priscilla Knetemann

  Actor

 • Henny Orri portrait

  Henny Orri

  Actor

 • Glenna Morrison portrait

  Glenna Morrison

  Actor

Verborgen Gebreken

Benieuwd naar Verborgen Gebreken? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Verborgen Gebreken kunt bekijken.

Verborgen Gebreken streamen

Wil je Verborgen Gebreken streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Verborgen Gebreken gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Verborgen Gebreken downloaden

movies als Verborgen Gebreken kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Verborgen Gebreken. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Verborgen Gebreken. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Verborgen Gebreken torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Verborgen Gebreken te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Verborgen Gebreken trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Verborgen Gebreken je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!