Hier ben ik

Hier ben ik

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Hier ben ik

Moeite met waar je nou Hier ben ik moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het volledige aanbod voor Hier ben ik

Bekijk nog 18 bronnen

Samenvatting

In Hier ben ik kijken we door de ogen van een aantal Bloemendalers mee die worstelen met hun levens waarin ambitie en gejaagdheid de standaard zijn geworden. Zondags bezoeken zij de kerk in Bloemendaal waar dominee Ad van Nieuwpoort hen een alternatief biedt door zich te verdiepen in oude bijbel teksten op zoek naar de simpele schoonheid van ons bestaan

Regisseur en acteurs

  • Sander Snoep portait

    Sander Snoep

    Director

  • Sarah Vos portait

    Sarah Vos

    Director

Trailers

Hier ben ik

Wil jij Hier ben ik zien? Waarom zou je Hier ben ik dan illegaal downloaden? Kies voor een van de vele andere manieren om Hier ben ik te kunnen zien.

Hier ben ik torrent

Ga niet voor gedoe met twijfelachtige torrents van Hier ben ik! Kies toch gewoon voor het alternatief. Dat is veilig, snel en bovendien legaal. Met de app van Film.nl worden alle aanbieders van Hier ben ik mooi op een rijtje gezet. Zodat jij zelf kunt kiezen. Beter kan het niet!

Hier ben ik streamen

Er is een kans dat Hier ben ik momenteel te streamen is. Dankzij de diverse aanbieders gewoon legaal. Het kan voorkomen dat een film nog niet via een stream te zien is. Bijvoorbeeld omdat die nog in de bioscoop draait. Kun je 'm daar niet zien of heb je 'm net gemist, kijk dan naar een van de beschikbare streams van Hier ben ik met behulp van Film.nl. Dan kijk je legaal en zonder zorgen. Gewoon online kijken, als jij dat wilt én wanneer jij dat wilt. Maar voor niks gaat de zon op. Gratis kijken naar Hier ben ik gaat dus niet. Dat snap jij vast.

Hier ben ik in de bioscoop

Ook Hier ben ik laat zich natuurlijk geweldig ervaren op het witte doek, in de bioscoop. Maar het kan voorkomen dat de film er niet meer te zien is. Of nog niet draait. In allebei de gevallen kan Film.nl je helpen. Maak gebruik van de handige zoekfunctie om te zien waar de film wel te zien is. Of wanneer je 'm kunt verwachten.

Hier ben ik trailer

Alvast zien wat je de film te bieden heeft, kijk dan eerst naar de trailer van Hier ben ik. Je kunt de film - na het zien van trailers - ook op je watchlist zetten. Dan houden wij je op de hoogte als hij in de bioscoop gaat draaien of op een andere manier beschikbaar komt.