High Anxiety
%
67

High Anxiety

Nu kijken

Kijk High Anxiety

Moeite met waar je nou High Anxiety moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor High Anxiety

Samenvatting

Dokter Richard Thorndyke wordt aangesteld bij het Psychoneurisch Instituut voor de zeer, zeer nerveuzen. Hij ontdekt dat er iets niet in de haak is. Hierom wordt hem een moord in de schoenen geschoven. Om zichzelf van alle blaam te zuiveren moet hij zijn eigen neurose overwinnen: High Anxiety. De film is een hommage aan de films van Alfred hitchcock en bevat vele parodien op beroemde Hitchcock films.

High Anxiety

High Anxiety streamen

High Anxiety streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

High Anxiety downloaden

Zin om High Anxiety te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als High Anxiety te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

High Anxiety torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als High Anxiety makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

High Anxiety trailer

Wil je er zeker van zijn dat High Anxiety jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.