High Crimes
%
63

High Crimes

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk High Crimes

Moeite met waar je nou High Crimes moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor High Crimes

Samenvatting

Een gelukkig getrouwde en succesvolle advocate ontdekt tot haar schrik dat haar echtgenoot een getrainde militair is, en dat hij beschuldigd is van een oorlogsmisdaad. Terwijl ze zich voorbereidt om haar echtgenoot te verdedigen in een militaire rechtszaal, waar de regels die zij zo goed kent niet van toepassing zijn, krijgt ze hulp van een voormalig militaire advocaat die het spel niet volgens de regels speelt.

Regisseur en acteurs

 • Carl Franklin portrait

  Carl Franklin

  director

 • Michael Gaston portrait

  Michael Gaston

  actor

 • Jude Ciccolella portrait

  Jude Ciccolella

  actor

 • Adam Scott portrait

  Adam Scott

  actor

 • Amanda Peet portrait

  Amanda Peet

  actor

 • Bruce Davison portrait

  Bruce Davison

  actor

 • Jim Caviezel portrait

  Jim Caviezel

  actor

 • Morgan Freeman portrait

  Morgan Freeman

  actor

 • Ashley Judd portrait

  Ashley Judd

  actor

Trailers

High Crimes

Veel gehoord over High Crimes en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt High Crimes heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

High Crimes streamen

Wil je High Crimes, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je High Crimes zelfs gratis kijken.

High Crimes downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je High Crimes ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet High Crimes er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

High Crimes torrent

Op zoek naar een torrent van High Crimes? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van High Crimes te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

High Crimes trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van High Crimes. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.