High Crimes
%
63

High Crimes

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk High Crimes

Moeite met waar je nou High Crimes moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor High Crimes

Bekijk nog 1 bron

Weten in welke bioscopen High Crimes draait?

Samenvatting

A lawyer teams up with a former military attorney to defend her husband when he's charged with participating in a mass killing in El Salvador.

Regisseur en acteurs

 • Carl Franklin portrait

  Carl Franklin

  director

 • Michael Gaston portrait

  Michael Gaston

  actor

 • Jude Ciccolella portrait

  Jude Ciccolella

  actor

 • Adam Scott portrait

  Adam Scott

  actor

 • Amanda Peet portrait

  Amanda Peet

  actor

 • Bruce Davison portrait

  Bruce Davison

  actor

 • Jim Caviezel portrait

  Jim Caviezel

  actor

 • Morgan Freeman portrait

  Morgan Freeman

  actor

 • Ashley Judd portrait

  Ashley Judd

  actor

Trailers

High Crimes

Benieuwd naar High Crimes? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar High Crimes draait.

High Crimes in de bioscoop

High Crimes draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor High Crimes.

High Crimes streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra High Crimes te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat High Crimes een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je High Crimes zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

High Crimes torrent

Op zoek naar een torrent van High Crimes? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je High Crimes zonder zorgen.

High Crimes downloaden

Als High Crimes binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

High Crimes trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of High Crimes de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.