High Crimes
%
63

High Crimes

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk High Crimes

Moeite met waar je nou High Crimes moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor High Crimes

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

A lawyer teams up with a former military attorney to defend her husband when he's charged with participating in a mass killing in El Salvador.

Regisseur en acteurs

 • Carl Franklin portrait

  Carl Franklin

  director

 • Michael Gaston portrait

  Michael Gaston

  actor

 • Jude Ciccolella portrait

  Jude Ciccolella

  actor

 • Adam Scott portrait

  Adam Scott

  actor

 • Amanda Peet portrait

  Amanda Peet

  actor

 • Bruce Davison portrait

  Bruce Davison

  actor

 • Jim Caviezel portrait

  Jim Caviezel

  actor

 • Morgan Freeman portrait

  Morgan Freeman

  actor

 • Ashley Judd portrait

  Ashley Judd

  actor

Trailers

High Crimes

Benieuwd naar High Crimes? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als High Crimes kunt bekijken.

High Crimes streamen

Wil je High Crimes streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je High Crimes gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

High Crimes downloaden

movies als High Crimes kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar High Crimes. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van High Crimes. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

High Crimes torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om High Crimes te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

High Crimes trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of High Crimes je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!