High Crimes
%
63

High Crimes

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk High Crimes

Moeite met waar je nou High Crimes moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor High Crimes

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

A lawyer teams up with a former military attorney to defend her husband when he's charged with participating in a mass killing in El Salvador.

Regisseur en acteurs

 • Carl Franklin portrait

  Carl Franklin

  director

 • Michael Gaston portrait

  Michael Gaston

  actor

 • Jude Ciccolella portrait

  Jude Ciccolella

  actor

 • Adam Scott portrait

  Adam Scott

  actor

 • Amanda Peet portrait

  Amanda Peet

  actor

 • Bruce Davison portrait

  Bruce Davison

  actor

 • Jim Caviezel portrait

  Jim Caviezel

  actor

 • Morgan Freeman portrait

  Morgan Freeman

  actor

 • Ashley Judd portrait

  Ashley Judd

  actor

Trailers

High Crimes

Zin om High Crimes lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om High Crimes te bekijken voor je op een rijtje.

High Crimes downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je High Crimes downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van High Crimes. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet High Crimes er ook in SD heel goed uit.

High Crimes streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je High Crimes net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je High Crimes hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je High Crimes helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

High Crimes torrent

Denk je dat je om High Crimes te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

High Crimes trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of High Crimes de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.