High Crimes
%
63

High Crimes

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk High Crimes

Moeite met waar je nou High Crimes moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor High Crimes

Samenvatting

Ashley Judd stars as Claire Kubik, a high-powered attorney whose perfect life comes crashing down when her husband is charged with murder by a military court. Enlisting the aid of a shrewd military lawyer (Morgan Freeman), Claire will risk her career, and even her life, to find the truth in this gripping thriller.

Regisseur en acteurs

 • Carl Franklin portrait

  Carl Franklin

  director

 • Michael Gaston portrait

  Michael Gaston

  actor

 • Jude Ciccolella portrait

  Jude Ciccolella

  actor

 • Adam Scott portrait

  Adam Scott

  actor

 • Amanda Peet portrait

  Amanda Peet

  actor

 • Bruce Davison portrait

  Bruce Davison

  actor

 • Jim Caviezel portrait

  Jim Caviezel

  actor

 • Morgan Freeman portrait

  Morgan Freeman

  actor

 • Ashley Judd portrait

  Ashley Judd

  actor

Trailers

High Crimes

High Crimes streamen

High Crimes streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

High Crimes downloaden

Zin om High Crimes te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als High Crimes te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

High Crimes torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als High Crimes makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

High Crimes trailer

Wil je er zeker van zijn dat High Crimes jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.