High Life

High Life

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk High Life

Moeite met waar je nou High Life moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor High Life

Samenvatting

Ver voorbij ons zonnestelsel en volledig geïsoleerd leven Monte en zijn dochter Willow aan boord van een ruimtevaartuig. Monte is een eenzame man met een strikte zelfdiscipline als schild tegen elk verlangen, van hemzelf en van anderen. Hij is vader tegen zijn wil. Zijn zaad werd gebruikt om Boyse, een jonge vrouw, te bevruchten. Beiden behoorden ze tot een groep ter dood veroordeelde criminelen die als proefdieren onderweg zijn naar het zwarte gat, dat het dichtst bij de Aarde ligt. Nu zijn alleen Monte en Willow nog over. Door zijn dochter, die van een meisje een jonge vrouw is geworden, ervaart Monte voor het eerst onvoorwaardelijke liefde. Samen naderen vader en dochter hun bestemming - het zwarte gat waarin tijd en ruimte ophouden te bestaan. Robert Pattinson, Juliette Binoche, André Benjamin en Mia Goth spelen de hoofdrollen in de mysterieuze en spannende sci-fi thriller High Life van gerenommeerd regisseur Claire Denis (Les Salauds, Beau Travail). Na de wereldpremière op het Toronto International Film Festival kreeg de film, met een soundtrack van Denis' vaste componist Stuart A. Staples (Tindersticks), juichende reacties van de internationale pers.

Regisseur en acteurs

 • Claire Denis portait

  Claire Denis

  Director

 • Robert Pattinson portait

  Robert Pattinson

  Monte

 • Juliette Binoche portait

  Juliette Binoche

  Dr. Dibs

 • André Benjamin portait

  André Benjamin

  Tcherny

 • Mia Goth portait

  Mia Goth

  Boyse

 • Agata Buzek portait

  Agata Buzek

  Nansen

 • Lars Eidinger portait

  Lars Eidinger

  Chandra

 • Claire Tran portait

  Claire Tran

  Mink

 • Ewan Mitchell portrait

  Ewan Mitchell

  Ettore

 • Gloria Obianyo portait

  Gloria Obianyo

  Elektra

 • Scarlett Lindsey portrait

  Scarlett Lindsey

  Willow - Baby

 • Jessie Ross portrait

  Jessie Ross

  Willow - Teenager

 • Victor Banerjee portait

  Victor Banerjee

  Professor

 • Juliette Picollot portrait

  Juliette Picollot

  Journalist

 • John Kimani Njeri portrait

  John Kimani Njeri

  Prisoner

Trailers

High Life

Benieuwd naar High Life? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar High Life draait.

High Life in de bioscoop

High Life draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor High Life.

High Life streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra High Life te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat High Life een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je High Life zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

High Life torrent

Op zoek naar een torrent van High Life? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je High Life zonder zorgen.

High Life downloaden

Als High Life binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

High Life trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of High Life de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.