High Life

High Life

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk High Life

Moeite met waar je nou High Life moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor High Life

Bekijk nog 10 bronnen

Samenvatting

Ver voorbij ons zonnestelsel en volledig geïsoleerd leven Monte en zijn dochter Willow aan boord van een ruimtevaartuig. Monte is een eenzame man met een strikte zelfdiscipline als schild tegen elk verlangen, van hemzelf en van anderen. Hij is vader tegen zijn wil. Zijn zaad werd gebruikt om Boyse, een jonge vrouw, te bevruchten. Beiden behoorden ze tot een groep ter dood veroordeelde criminelen die als proefdieren onderweg zijn naar het zwarte gat, dat het dichtst bij de Aarde ligt. Nu zijn alleen Monte en Willow nog over. Door zijn dochter, die van een meisje een jonge vrouw is geworden, ervaart Monte voor het eerst onvoorwaardelijke liefde. Samen naderen vader en dochter hun bestemming - het zwarte gat waarin tijd en ruimte ophouden te bestaan. Robert Pattinson, Juliette Binoche, André Benjamin en Mia Goth spelen de hoofdrollen in de mysterieuze en spannende sci-fi thriller High Life van gerenommeerd regisseur Claire Denis (Les Salauds, Beau Travail). Na de wereldpremière op het Toronto International Film Festival kreeg de film, met een soundtrack van Denis' vaste componist Stuart A. Staples (Tindersticks), juichende reacties van de internationale pers.

Regisseur en acteurs

 • Claire Denis portait

  Claire Denis

  Director

 • Robert Pattinson portait

  Robert Pattinson

  Monte

 • Juliette Binoche portait

  Juliette Binoche

  Dr. Dibs

 • André Benjamin portait

  André Benjamin

  Tcherny

 • Mia Goth portait

  Mia Goth

  Boyse

 • Agata Buzek portait

  Agata Buzek

  Nansen

 • Lars Eidinger portait

  Lars Eidinger

  Chandra

 • Claire Tran portait

  Claire Tran

  Mink

 • Ewan Mitchell portrait

  Ewan Mitchell

  Ettore

 • Gloria Obianyo portait

  Gloria Obianyo

  Elektra

 • Scarlett Lindsey portrait

  Scarlett Lindsey

  Willow - Baby

 • Jessie Ross portrait

  Jessie Ross

  Willow - Teenager

 • Victor Banerjee portait

  Victor Banerjee

  Professor

 • Juliette Picollot portrait

  Juliette Picollot

  Journalist

 • John Kimani Njeri portrait

  John Kimani Njeri

  Prisoner

Trailers

High Life

Wil je High Life kijken? De movie van Claire Denis uit 2019 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om High Life op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om High Life met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

High Life downloaden

Het downloaden van High Life is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je High Life ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

High Life streamen

Het streamen van High Life heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je High Life online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar High Life kijkt. Ideaal!

High Life torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van High Life. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

High Life trailer

Bekijk eerst even de trailer van High Life voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.