High Season
%
55

High Season

Kijk High Season

Moeite met waar je nou High Season moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

On the isle of Rhodes, Katherine, an expatriate English photographer, lives with her daughter. A young local wants to encourage tourism, so he commissions a sculpture of the Unknown Tourist for the town square; the sculptor he brings to Rhodes is Kate's ex-husband. Also there to see Kate is Sharp, an aging antiquarian and her dear friend. He has something important to tell her. As Kate, her ex, and Sharp sort out things that go back years, two English tourists bumble about, one thinking he's fallen in love with Kate, his wife thinking she's found her own lover. A rare vase, a spy, old friendships, the statue's unveiling, and off-hand English sorting-out play into the resolution.

Regisseur en acteurs

 • Clare Peploe portait

  Clare Peploe

  Director

 • Jacqueline Bisset portait

  Jacqueline Bisset

  Katherine Shaw

 • James Fox portait

  James Fox

  Patrick

 • Irene Papas portait

  Irene Papas

  Penelope

 • Sebastian Shaw portait

  Sebastian Shaw

  Sharp

 • Kenneth Branagh portait

  Kenneth Branagh

  Rick

 • Lesley Manville portait

  Lesley Manville

  Carol

 • Robert Stephens portait

  Robert Stephens

  Konstantinis

 • Geoffrey Rose portrait

  Geoffrey Rose

  Thompson

 • Paris Tselios portrait

  Paris Tselios

  Yanni

 • Ruby Baker portrait

  Ruby Baker

  Chloe

High Season

Zin om High Season lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om High Season te bekijken voor je op een rijtje.

High Season downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je High Season downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van High Season. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet High Season er ook in SD heel goed uit.

High Season streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je High Season net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je High Season hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je High Season helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

High Season torrent

Denk je dat je om High Season te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

High Season trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of High Season de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.