High Society
%
70

High Society

Nu kijken

Kijk High Society

Moeite met waar je nou High Society moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor High Society

Samenvatting

Een klassieke en stralende musicalversie van 'The Philadelphia Story'. Op de avond voordat de rijke maar hooghartige Tracy Lord voor de tweede keer trouwt, realiseert haar eerste man zich dat hij nog steeds vreselijk veel van haar houdt en probeert haar terug te winnen. De muzikale omlijsting van Cole Porter bevat 'Who Wants to Be a Millionaire?', "Well, Did You Evah?" en 'True Love'. Dit was Grace Kelly's laatste film.

Regisseur en acteurs

 • Charles Walters portait

  Charles Walters

  Director

 • Bing Crosby portait

  Bing Crosby

  C.K. Dexter-Haven

 • Grace Kelly portait

  Grace Kelly

  Tracy Samantha Lord

 • Frank Sinatra portait

  Frank Sinatra

  Mike Connor

 • Celeste Holm portait

  Celeste Holm

  Liz Imbrie

 • John Lund portait

  John Lund

  George Kittredge

 • Louis Calhern portait

  Louis Calhern

  Uncle Willie

 • Sidney Blackmer portait

  Sidney Blackmer

  Seth Lord

 • Louis Armstrong portait

  Louis Armstrong

  Himself

High Society

High Society streamen

High Society streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

High Society downloaden

Zin om High Society te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als High Society te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

High Society torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als High Society makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

High Society trailer

Wil je er zeker van zijn dat High Society jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.