High Society
%
70

High Society

Nu kijken

Kijk High Society

Moeite met waar je nou High Society moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor High Society

Samenvatting

Een klassieke en stralende musicalversie van 'The Philadelphia Story'. Op de avond voordat de rijke maar hooghartige Tracy Lord voor de tweede keer trouwt, realiseert haar eerste man zich dat hij nog steeds vreselijk veel van haar houdt en probeert haar terug te winnen. De muzikale omlijsting van Cole Porter bevat 'Who Wants to Be a Millionaire?', "Well, Did You Evah?" en 'True Love'. Dit was Grace Kelly's laatste film.

Regisseur en acteurs

 • Charles Walters portait

  Charles Walters

  Director

 • Bing Crosby portait

  Bing Crosby

  C.K. Dexter-Haven

 • Grace Kelly portait

  Grace Kelly

  Tracy Samantha Lord

 • Frank Sinatra portait

  Frank Sinatra

  Mike Connor

 • Celeste Holm portait

  Celeste Holm

  Liz Imbrie

 • John Lund portait

  John Lund

  George Kittredge

 • Louis Calhern portait

  Louis Calhern

  Uncle Willie

 • Sidney Blackmer portait

  Sidney Blackmer

  Seth Lord

 • Louis Armstrong portait

  Louis Armstrong

  Himself

High Society

Wil je High Society kijken? De movie van Charles Walters uit 1956 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om High Society op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om High Society met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

High Society downloaden

Het downloaden van High Society is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je High Society ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

High Society streamen

Het streamen van High Society heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je High Society online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar High Society kijkt. Ideaal!

High Society torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van High Society. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

High Society trailer

Bekijk eerst even de trailer van High Society voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.