High Society
%
70

High Society

Nu kijken

Kijk High Society

Moeite met waar je nou High Society moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor High Society

Samenvatting

Een klassieke en stralende musicalversie van 'The Philadelphia Story'. Op de avond voordat de rijke maar hooghartige Tracy Lord voor de tweede keer trouwt, realiseert haar eerste man zich dat hij nog steeds vreselijk veel van haar houdt en probeert haar terug te winnen. De muzikale omlijsting van Cole Porter bevat 'Who Wants to Be a Millionaire?', "Well, Did You Evah?" en 'True Love'. Dit was Grace Kelly's laatste film.

Regisseur en acteurs

 • Charles Walters portait

  Charles Walters

  Director

 • Bing Crosby portait

  Bing Crosby

  C.K. Dexter-Haven

 • Grace Kelly portait

  Grace Kelly

  Tracy Samantha Lord

 • Frank Sinatra portait

  Frank Sinatra

  Mike Connor

 • Celeste Holm portait

  Celeste Holm

  Liz Imbrie

 • John Lund portait

  John Lund

  George Kittredge

 • Louis Calhern portait

  Louis Calhern

  Uncle Willie

 • Sidney Blackmer portait

  Sidney Blackmer

  Seth Lord

 • Louis Armstrong portait

  Louis Armstrong

  Himself

High Society

Op zoek naar High Society? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

High Society streamen

Het streamen van movies als High Society heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als High Society waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je High Society dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

High Society downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als High Society te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

High Society torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

High Society trailer

Weet je nog niet zeker of High Society jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.