High Society
%
70

High Society

Nu kijken

Kijk High Society

Moeite met waar je nou High Society moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor High Society

Samenvatting

Een klassieke en stralende musicalversie van 'The Philadelphia Story'. Op de avond voordat de rijke maar hooghartige Tracy Lord voor de tweede keer trouwt, realiseert haar eerste man zich dat hij nog steeds vreselijk veel van haar houdt en probeert haar terug te winnen. De muzikale omlijsting van Cole Porter bevat 'Who Wants to Be a Millionaire?', "Well, Did You Evah?" en 'True Love'. Dit was Grace Kelly's laatste film.

Regisseur en acteurs

 • Charles Walters portait

  Charles Walters

  Director

 • Bing Crosby portait

  Bing Crosby

  C.K. Dexter-Haven

 • Grace Kelly portait

  Grace Kelly

  Tracy Samantha Lord

 • Frank Sinatra portait

  Frank Sinatra

  Mike Connor

 • Celeste Holm portait

  Celeste Holm

  Liz Imbrie

 • John Lund portait

  John Lund

  George Kittredge

 • Louis Calhern portait

  Louis Calhern

  Uncle Willie

 • Sidney Blackmer portait

  Sidney Blackmer

  Seth Lord

 • Louis Armstrong portait

  Louis Armstrong

  Himself

High Society

Benieuwd naar High Society? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als High Society kunt bekijken.

High Society streamen

Wil je High Society streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je High Society gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

High Society downloaden

movies als High Society kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar High Society. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van High Society. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

High Society torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om High Society te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

High Society trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of High Society je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!