Hilde
%
62

Hilde

Kijk Hilde

Moeite met waar je nou Hilde moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Hoewel haar familie arm is, wordt Hilde Knef toch toegelaten tot de toneelschool. Maar tijdens de Tweede Wereldoorlog gaat het alleen om overleven. Na filmsuccessen en mislukkingen, goede en foute mannen, verveling in Hollywood en een haat-liefde verhouding met het Duitse publiek, leert Hilde dat het om meer gaat dan ellebogenwerk in de showbizz. Heike Makatsch (Love Actually) speelt de titelrol in Hilde, een speelfilm van Kai Wessel over het leven van de Duitse actrice en zangeres Hildegard Knef. Verder spelen onder anderen Dan Stevens, Monica Bleibtrau, Michael Gwisdek, Hanns Zischler, Johanna Gastdorf en Roger Cicero.

Regisseur en acteurs

 • Kai Wessel portrait

  Kai Wessel

  Director

 • Heike Makatsch portait

  Heike Makatsch

  Hildegard Knef

 • Monica Bleibtreu portait

  Monica Bleibtreu

  Else Bongers

 • Michael Gwisdek portait

  Michael Gwisdek

  Großvater

 • Dan Stevens portait

  Dan Stevens

  David Cameron

 • Hanns Zischler portait

  Hanns Zischler

  Erich Pommer

 • Johanna Gastdorf portait

  Johanna Gastdorf

  Frieda Knef

 • Roger Cicero portait

  Roger Cicero

  Ricci Blum

 • Sylvester Groth portait

  Sylvester Groth

  Boleslaw Barlog

 • Anian Zollner portait

  Anian Zollner

  Ewald von Demandowsky

 • Stanley Townsend portait

  Stanley Townsend

  David O. Selznick

Hilde

Veel gehoord over Hilde en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Hilde heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Hilde streamen

Wil je Hilde, de movie met Heike Makatsch, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Hilde zelfs gratis kijken.

Hilde downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Hilde ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Hilde er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Hilde torrent

Op zoek naar een torrent van Hilde? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Hilde te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Hilde trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Hilde. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.