Hilde
%
62

Hilde

Kijk Hilde

Moeite met waar je nou Hilde moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Hoewel haar familie arm is, wordt Hilde Knef toch toegelaten tot de toneelschool. Maar tijdens de Tweede Wereldoorlog gaat het alleen om overleven. Na filmsuccessen en mislukkingen, goede en foute mannen, verveling in Hollywood en een haat-liefde verhouding met het Duitse publiek, leert Hilde dat het om meer gaat dan ellebogenwerk in de showbizz. Heike Makatsch (Love Actually) speelt de titelrol in Hilde, een speelfilm van Kai Wessel over het leven van de Duitse actrice en zangeres Hildegard Knef. Verder spelen onder anderen Dan Stevens, Monica Bleibtrau, Michael Gwisdek, Hanns Zischler, Johanna Gastdorf en Roger Cicero.

Regisseur en acteurs

 • Kai Wessel portrait

  Kai Wessel

  Director

 • Heike Makatsch portait

  Heike Makatsch

  Hildegard Knef

 • Monica Bleibtreu portait

  Monica Bleibtreu

  Else Bongers

 • Michael Gwisdek portait

  Michael Gwisdek

  Großvater

 • Dan Stevens portait

  Dan Stevens

  David Cameron

 • Hanns Zischler portait

  Hanns Zischler

  Erich Pommer

 • Johanna Gastdorf portait

  Johanna Gastdorf

  Frieda Knef

 • Roger Cicero portait

  Roger Cicero

  Ricci Blum

 • Sylvester Groth portait

  Sylvester Groth

  Boleslaw Barlog

 • Anian Zollner portait

  Anian Zollner

  Ewald von Demandowsky

 • Stanley Townsend portait

  Stanley Townsend

  David O. Selznick

Hilde

Hilde streamen

Hilde streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Hilde downloaden

Zin om Hilde te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Hilde te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Hilde torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Hilde makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Hilde trailer

Wil je er zeker van zijn dat Hilde jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.