Hilde
%
62

Hilde

Kijk Hilde

Moeite met waar je nou Hilde moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Hoewel haar familie arm is, wordt Hilde Knef toch toegelaten tot de toneelschool. Maar tijdens de Tweede Wereldoorlog gaat het alleen om overleven. Na filmsuccessen en mislukkingen, goede en foute mannen, verveling in Hollywood en een haat-liefde verhouding met het Duitse publiek, leert Hilde dat het om meer gaat dan ellebogenwerk in de showbizz. Heike Makatsch (Love Actually) speelt de titelrol in Hilde, een speelfilm van Kai Wessel over het leven van de Duitse actrice en zangeres Hildegard Knef. Verder spelen onder anderen Dan Stevens, Monica Bleibtrau, Michael Gwisdek, Hanns Zischler, Johanna Gastdorf en Roger Cicero.

Regisseur en acteurs

 • Kai Wessel portrait

  Kai Wessel

  Director

 • Heike Makatsch portait

  Heike Makatsch

  Hildegard Knef

 • Monica Bleibtreu portait

  Monica Bleibtreu

  Else Bongers

 • Michael Gwisdek portait

  Michael Gwisdek

  Großvater

 • Dan Stevens portait

  Dan Stevens

  David Cameron

 • Hanns Zischler portait

  Hanns Zischler

  Erich Pommer

 • Johanna Gastdorf portait

  Johanna Gastdorf

  Frieda Knef

 • Roger Cicero portait

  Roger Cicero

  Ricci Blum

 • Sylvester Groth portait

  Sylvester Groth

  Boleslaw Barlog

 • Anian Zollner portait

  Anian Zollner

  Ewald von Demandowsky

 • Stanley Townsend portait

  Stanley Townsend

  David O. Selznick

Hilde

Wil je Hilde kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2009 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Hilde streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Hilde niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Hilde zelfs gratis bekijken.

Hilde downloaden

Wil je Hilde ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Hilde overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Hilde torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Hilde is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Hilde trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Hilde de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.