Hinterland
%
76

Hinterland

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Hinterland

Moeite met waar je nou Hinterland moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Hinterland

Samenvatting

Brits-Welshe politiereeks over DCI Tom Mathias en zijn partner DI Mared Rhys. Samen onderzoeken ze moord en doodslag in de gesloten gemeenschap van het kuststadje Aberystwyth en zijn ruige achterland in het westen van Wales.

Regisseur en acteurs

 • Richard Harrington portait

  Richard Harrington

  DCI Tom Mathias

 • Mali Harries portrait

  Mali Harries

  DI Mared Rhys

 • Hannah Daniel portait

  Hannah Daniel

  DS Siân Owens

 • Alex Harries portrait

  Alex Harries

  DC Lloyd Elis

 • Aneirin Hughes portrait

  Aneirin Hughes

  Chief Superintendent Brian Prosser

Trailers

Hinterland

Benieuwd naar Hinterland? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Hinterland kunt bekijken.

Hinterland streamen

Wil je Hinterland streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Hinterland gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Hinterland downloaden

movies als Hinterland kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Hinterland. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Hinterland. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Hinterland torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Hinterland te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Hinterland trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Hinterland je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!