Hinterland
%
76

Hinterland

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Hinterland

Moeite met waar je nou Hinterland moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Hinterland

Samenvatting

Brits-Welshe politiereeks over DCI Tom Mathias en zijn partner DI Mared Rhys. Samen onderzoeken ze moord en doodslag in de gesloten gemeenschap van het kuststadje Aberystwyth en zijn ruige achterland in het westen van Wales.

Regisseur en acteurs

 • Richard Harrington portait

  Richard Harrington

  DCI Tom Mathias

 • Mali Harries portrait

  Mali Harries

  DI Mared Rhys

 • Hannah Daniel portait

  Hannah Daniel

  DS Siân Owens

 • Alex Harries portrait

  Alex Harries

  DC Lloyd Elis

 • Aneirin Hughes portrait

  Aneirin Hughes

  Chief Superintendent Brian Prosser

Trailers

Hinterland

Zin om Hinterland lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Hinterland te bekijken voor je op een rijtje.

Hinterland downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Hinterland downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Hinterland. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Hinterland er ook in SD heel goed uit.

Hinterland streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Hinterland net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Hinterland hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Hinterland helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Hinterland torrent

Denk je dat je om Hinterland te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Hinterland trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Hinterland de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.