Hinterland
%
76

Hinterland

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Hinterland

Moeite met waar je nou Hinterland moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Hinterland

Samenvatting

Brits-Welshe politiereeks over DCI Tom Mathias en zijn partner DI Mared Rhys. Samen onderzoeken ze moord en doodslag in de gesloten gemeenschap van het kuststadje Aberystwyth en zijn ruige achterland in het westen van Wales.

Regisseur en acteurs

 • Richard Harrington portait

  Richard Harrington

  DCI Tom Mathias

 • Mali Harries portrait

  Mali Harries

  DI Mared Rhys

 • Hannah Daniel portait

  Hannah Daniel

  DS Siân Owens

 • Alex Harries portrait

  Alex Harries

  DC Lloyd Elis

 • Aneirin Hughes portrait

  Aneirin Hughes

  Chief Superintendent Brian Prosser

Trailers

Hinterland

Wil je Hinterland kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2013 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Hinterland streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Hinterland niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Hinterland zelfs gratis bekijken.

Hinterland downloaden

Wil je Hinterland ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Hinterland overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Hinterland torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Hinterland is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Hinterland trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Hinterland de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.